"Асарел-Медет" АД търси да назначи машинист на автокран

Написана от  Четвъртък, 09 Август 2018 22:55
"Асарел-Медет"АД
www.asarel.com

ОБЯВЯВА ПОДБОР ЗА ДЛЪЖНОСТТА

„МАШИНИСТ НА АВТОКРАН


С ТОВАРОПОДЕМНОСТ НАД 16 ТОНА“ КЪМ ЦЕХ „РР И ЦРБ“


Кратък профил на длъжността

·        Управлява и обслужва автокран с товароподемност над 16 т.;

·        Придвижва автокрана до мястото за вдигане и преместване на товара, закачва товара, контролира провисването на закачването на товара, повдигането, преместването и спускането;

·        Пренастройва оборудването от транспортен в работен режим.

·        Премества различни товари в рамките на работната площ на съоръжението и допустимото тегло. Осъществява управление на ходовото, повдигателното и въртеливото движение, наклона на стрелата и на допълнителните съоръжения.

·        Не допуска  работа на машината в критичен режим, както и спазва всички условия по ЗБУТ, при изпълнение на задълженията си;

·        Ежедневно обслужва машината и проверява техническото й състояние преди започване на работа;

·        Полага непрекъснати конкретни грижи по стопанисването на специализираното оборудване, инструментите, консумативите и резервните части и осъществява на непрекъснат контрол върху работата на отделните системи;

·        Участва в мероприятията по поддържане на ред и чистота на територията на дружеството, работни групи, мероприятия по рекултивация и всички дейности, свързани с поддържане на екологичния баланс в дружеството.

·        Носи отговорност за ефективното и срочно изпълнение на поставените задачи;

Образователни и квалификационни изисквания
·
образование:
Завършено средно образование или Професионален техникум по автомобили, трактори и кари или приравнени към тях“;

·        
допълнителни квалификационниизисквания:
- Да притежава СУМПС категория “С” и Свидетелство за правоспособност за Машинист на автокран – I степен (над 16 тона – неограничен товар).

·        професионален опит:
Изисква се минимум 3 години трудов стаж с професионална практика - наличие на опит в управлението, експлоатацията, техническото обслужване и ремонта на автокран. Боравене с всички видове шлосерски инструменти, било то ръчни или механични, използване на сапани и работа с товари, както лични предпазни и огнегасящи средства.

 ·        
лични качества:
Умения за работа самостоятелно и в екип, комуникативност, социални умения, организираност, експедитивност; Спазване на радиодисциплина в ефир;Повишена сръчност, съобразителност и оперативност при изпълнение на служебните задължения. 

Необходими документи за кандидатстване :
Молба, подробна автобиография, копие на диплома за завършено образование, копие на документи за допълнителни квалификации;
Срокът за подаване на документите е до 17.08.2018 г. на е-mail: 
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 и  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Всички кандидати, които са одобрени в първия етап на подбор по документи, ще получат покана за интервю.

„Асарел-Медет“ АД Ви информира, че част от доброволно предоставените по настоящата обява данни са лични и попадат под специален режим на защита по смисъла на Регламент 2016/679 и Закона за защита на личните данни. Предоставените лични данни ще бъдат обработвани за постигане на законово позволени цели, свързани с настоящата обява, както и за реализиране на законните интереси на администратора на личните данни. „Асарел-Медет“ АД обработва, съхранява и използва доброволно предоставените лични данни в рамките на законово уредените срокове, като гарантира тяхната сигурност и опазване в тайна. Информираме Ви и Вие се съгласявате, че „Асарел-Медет“АД предоставя личните данни на държавни органи и институции, или трети лица, когато има такова задължение по силата на закон, или е необходимо за реализиране на Вашите права и законни интереси като участник в подбор и за евентуалното, бъдещо учредяване на трудово правоотношение. При спазване на вътрешните правила на „Асарел-Медет“АД имате право на достъп и право на коригиране на Вашите лични данни, право да бъдете заличен, както и имате право да възразите срещу обработването, предоставянето и разкриването на Вашите лични данни за различни от тук посоч
ените цели.  
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси