Мотрисата по направление Пловдив -Панагюрище се запали

Написана от  Неделя, 10 Юни 2018 21:16
 Влакът по направление Панагюрище - Пловдив днес се е запалил, алармираха в социалната мрежа потърпевши. 
Това е наложило пътниците от Пловдив до Панагюрище да се прибират с автобус, но изпратеният не е събрал всички пътници.

Някои са  останали да чакат втори втобус. По този повод един от потърпевшите, единадесетокласникът от СУ "Нешо Бончев" Стоян Иванов, коментира: "Вече час време чакаме автобус от Панагюрище да дойде да ни вземе. След като поредният влак на БДЖ се подпали, ни беше съобщено, че ще чакаме още 1 час и малко, за да дойде втори автобус, защото първият се напълни. Срам и резил за БДЖ. Поредната издънка на този евтин цирк, посещаван от хората, защото е класифициран като “масов, евтин” и забележете “УДОБЕН”... Пълна излагация.
Всичко е “прекрасно” във влаковете. От 100-те градуса, през миришещите тоалетни, от които лъхат аромати, за които Шанел 5 може само да мечтае, фъфлещата бабка от гише “Информация”, която “не може да се ангажира с нас”, разказваща за 5 мин. своя житейски избор да бъдеш или не, преживяваща вътрешния си катарзис и емоционален възход, до времето, в което затаили дъх, очакваме някой да оправи железницата. Всичко това е в някакъв извратен унисон с отвратителната обстановка. Бих казал: “О, миг поспри...”, но той се задържа прекалено дълго. Да вземат да ги оправят тези влакове, че писва. Оставам с мисълта, че БДЖ трябва да плаща на нас пътниците да пътуваме с него, а не обратното...
Поне да ни бяха върнали парите, но уви - и това не стана. Да живее българското БДЖ, българският продавач-пенсионер и българският национален клозет- с извинение и без..."
 
СНИМКИТЕ са взети от
публикация на Йорданка Господова
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси