Биопродукти и В.Зумпалова-Ралчева Биопродукти и В.Зумпалова-Ралчева oshtepan.com

Панагюрско розово масло на изложение във Франция

Написана от  Понеделник, 16 Септември 2013 15:04
Днес панагюрската бизнесдама Веселина Зумпалова-Ралчева заминава за гр.Валанс, област Дром, Франция, където ще се проведе поредното Изложение Tech&Bio – демонстрационно изложение за биологична селскостопанска продукция и техника.
Панагюрката ще е част от българската делегация, която се състои от представители на Българска Асоциация Биопродукти, на която е бивш председател, а сега член на Управителния съвет, както и от представители на Министерство на земеделието. България ще има свой щанд с биопродукти на изложението, на който ще присъстват панагюрското биологично розово и лавандулово масла и биорозова вода, произведени в дестилерията на „ИНА” ЕООД – Панагюрище. Изложението ще бъде съпътствано от множество демонстрации, семинари и дискусии, като на един от семинарите Веселина Зумпалова-Ралчева ще представи българския опит в производството на етерично-маслени култури и сдружаването на земеделските производители в този бранш. Tech & Bio  има за цел да насърчава обмена на иновативни производствени технологии и ноу-хау между биологични и конвенционални земеделски производители за развитие на устойчиво ефективно селско стопанство в отговор на постоянно разрастващия се пазар на биологични продукти и очакванията на потребителите. Изложението се организира от Земеделската камара на региона Рона-Алпи, който е водещ по отношение на биоземеделието във Франция.
Оценете
(5 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси