Иванка Кавъркова от Панагюрище спечели автомобила в лотарията на НАП и МФ

Написана от  Неделя, 11 Декември 2016 10:50
В лотарията на НАП за лек автомобил късметът навести Иванка Кавъркова от Панагюрище,
учител в ОУ „Проф.Марин Дринов“. В жребия са участвали над 19 млн. фискални бона за над четвърт милиард лева, регистрирани от цялата страна.Това стана ясно тази сутрин по БНТ в предаването "Денят започва с Георги Любенов"при финалното теглене на годишната награда - чисто нов лек автомобил. Учителката Иванка Кавъркова спечели с регистриран касов бон за покупка от 1,80 лева. Георги Любенов се свърза по телефона с нея, но тя не вярваше на казаното и попита дали това не е някаква шега. После разказа, че не гледала предаването, защото никога не печелела, не очаквала и сега каквато и да било награда. 
В лотарията можеше да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16 ноември 2015 г. включително. Нямаше ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност.
На 3 април ще бъде изтеглен и четвъртият месечен победител. Той ще получи нов 40 инчов 3D телевизор с вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана, аналогов и цифров тунер и много други екстри.
Оценете
(5 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси