Сайт на АОП Сайт на АОП publics.bg; сн. вдясно - spekulanti.com

„ВиК-П” на свободния пазар за ток

Написана от  Петък, 21 Юни 2013 17:31
Доставка на активна електрическа енергия и координатор на балансираща група за нуждите на ,,В и К –П” ЕООД гр.Панагюрище е името на обществената поръчка, публикувана на 19 юни в сайта на Агенцията по обществените поръчки.
Краткото описание гласи „Предмет на настоящата обществена поръчка е доставка на нетно количество ел.енергия и координатор на балансираща група за три обекта на ,,В и К -П" ЕООД гр.Панагюрище, за период от 12 месеца. Изпълнителят трябва да е регистриран като търговец на електрическа енергия, съгласно чл.39 във връска с чл.69 и чл.69а от Закона за енергетиката, и координатор на балансираща група. Поради спецификата на работа на Възложителя предложената цена за нетно количество енергия от участника следва да е единна. Възложителят няма да заплаща за участие в балансираща група и санкции за излишък или недостиг на небалансите.”
Прогнозно количество за срока на договора: около 3600 мWh. Стойността без включен ДДС е 260 000 лева. Офертите ще бъдат отворени на 31 юли в управлението на Водното.
Поръчката е във връзка с промени в Закона за енергетиката и излизането на свободния пазар на еленергия от предприятията среден калибър.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси