Парите винаги са мотив. Парите винаги са мотив. svejo.net; сн. вдясно - Архив "ОщеПан"

Търсят си обещаното от Общината

Написана от  Вторник, 04 Юни 2013 10:11
„Длъжникът ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ... ДА ЗАПЛАТИ на кредитора ЕТ „НЕЙС – НЕНО КОСТУРКОВ”... сумата 7 908.76 лв. /седем хиляди деветстотин и осем лева и 76 стотинки/... Вземането произтича от следните обстоятелства: Фактура №0000000145 от 15.09.2011 г.”
Това е част от „Заповед № 210 за изпълнение на парично задължение по чл.410 от ГПК, гр.Панагюрище на 22.05.2013 г.”, издадена от районен съдия Диана Стателова.
Прави впечатление, че фактурата е от 15 септември 2011 г., т.е. дни преди да стартира официалната предизборна кампания за местна власт. Фактите сочат, че на 15 септември 2011 година кмет на община Панагюрище все още е бил Георги Гергинеков. Кредиторът ЕТ „НЕЙС – НЕНО КОСТУРКОВ” обяснил на настоящия кмет на общината Никола Белишки, че тогава му било възложено устно да извърши услуги по спортните площадки...
Коментар за случая не е необходим. Всеки сам за себе си ще го направи.
Във важната за длъжника информация в Заповед №210 е записано обаче, че „настоящата заповед е издадена единствено на информация, предоставена от кредитора. Тази информация не е проверявана от съда”.
Община Панагюрище се възползва от правото си на писмено възражение.
Какво ще отсъди Темида по-нататък, предстои да разберем.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси