Яз. "Луда Яна" Яз. "Луда Яна" midp.bg

Анализират дейности от проекта за язовира

Написана от  Сряда, 29 Май 2013 08:38
През юни предстои да се направи преглед на напредъка по изпълнението на  Проекта за развитие на общинската инфраструктура за първите шест месеца на годината. 
Това става ясно от официалния сайт на Проекта, част от който е доизграждането на язовир „Луда Яна”. Очаква се документът да обобщи дейностите по компонентите на проекта и да предложи план за действие за следващите шест месеца до края на 2013 година.
Във връзка със завършване на язовира в рамките на Проект за развитие на общинската инфраструктура, по Компонент 3 е сключен договор за проучване и проектиране на язовир „Луда Яна” и Пречиствателна станция за питейни води, включващ авторски надзор по време на строителството и изготвяне на работни чертежи и детайли, с фирма „КАРАВОКИРИС и Партньори”. Въз основа на изготвеното техническо задание за проектиране, проектантът е извършил обследване на строителните площадки и изпълнените съоръжения и е разработил идеен проект за завършване изграждането на хидровъзела. 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси