Собственичката на фирма "ИНА"ЕООД Веселина Зумпалова-Ралчева и земеделски земи Собственичката на фирма "ИНА"ЕООД Веселина Зумпалова-Ралчева и земеделски земи архив oshtepan.com

Наближава крайният срок за плащане и сключване на договори, припомня фирма "ИНА" ЕООД

Написана от  Сряда, 23 Юли 2014 20:19
Фирма „ИНА” ЕООД и земеделски производител Николай Ралчев напомяват на своите наемодатели, че през месец юли ще бъдат сключвани договори за наем за стопанската 2014/2015 г.
Уведомяват се също наследниците на изброените по-долу собственици на земеделски земи, чиито поземлени имоти са били разпределяни през последните три стопански години към масивите, обработвани от фирма "ИНА" ЕООД, че в община Панагюрище надлежно са внесени посочените суми, които представляват наем /рентно плащане/ за съответната година /години/, за която е ползван имотът.
Внесената сума може да бъде изплатена от общината на наследниците на собственика в тригодишен срок от внасянето й съгласно чл.37 В, ал. 7 на ЗСПЗЗ. Този срок изтича за част от внесените суми до месец ноември 2014г.
Наследниците на собствениците могат да потърсят фирма "ИНА" ЕООД И Николай Ралчев, за да сключат арендни договори или едногодишни договори за наем за следващата стопанска година директно с фирмата в срок до края на месец юли.
Тел. за контакт 0897 275 249. Списъците с хората може да видите тукОценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси