Новият брой на в-к "Още ПЛАМ" Новият брой на в-к "Още ПЛАМ" oshtepan.com

Боклуци, политика, бизнес и изкуство във вестник „Още ПЛАМ“

Написана от  Сряда, 23 Юли 2014 07:23
„…Размишления за социалната антропология на властимащите – както на държавно, така и на общинско ниво. Както депутатите и министритеправят тълкование на закона според човека, така и общинските съветници си вземат решения според човека.
Няма значение какви са фактите. Важното е да са увити в сензация…“ Това е част от коментара на главния редактор на в-к „Още ПЛАМ“ Павлина Вайсилова в днешния брой на изданието.
Водещото му заглавие се отнася за несвършена в срок работа на кметове по Закона за управление на отпадъците и липсата на общински площадки, на които да се предават черни и цветни метали и всякакви други вторични суровини. По темата е и друг материал на страниците на вестника – колко проверки са направили 16-те РИОСВ в България през юни, коя фирма и с колко е санкционирана заради нарушение.
Разминаването в прочита на отчета и баланса на общинското МБАЛ „Събо Николов“ е друга тема, която в-к „Още ПЛАМ“ засяга. В него са поместени и два кратки очерка за ярки имена, свързани със стопанското и културно развитие на Панагюрище – ген.-полковник Георги Момеков и артистичната Цонка Сугарева. Почти цялата пета страница е отделена на рок група „Модика“, а на страница осма е поместена новината, че рок концерт в Панагюрище тази година през август няма да има.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси