Печат на тази страница

Joomla 2.5 расширения
joomla Форум

Моменти от освещаването. На голямата снимка са Марина Тричкова, отец Атанас Манолов и Павлина Вайсилова Моменти от освещаването. На голямата снимка са Марина Тричкова, отец Атанас Манолов и Павлина Вайсилова Николай иконописец

На Светли петък „Още ПЛАМ“ освети офиса си

Написана от  Петък, 25 Април 2014 15:02
По обяд днес – Светли петък, екипът на в-к „Още ПЛАМ“ и oshtepan.com освети офиса си, който се намира в абсолютния център на Панагюрище – под Училища ЕВРОПА. 
 Водосвет на офиса направи архиерейският наместник на Панагюрска духовна околия отец Атанас Манолов, а неговият приятел иконописец Николай влезе по неволя в ролята на фотограф. Благопожелания за здраве, благополучие, искреност и добри новини на страниците на най-новия панагюрски вестник отправи свещеникът. Той ни призова да бъдем такива, каквито Бог ни е създал. С освещаването на офиса днес отбелязахме и първата успешна година на oshtepan.com. Сайтът ни стартира на 18 април 2013 година.
Когато в края на миналата година с Марина Тричкова напуснахме общинския вестник „Оборище“, си давахме ясна сметка с какво се захващаме и колко усилия трябва да положим, за да наложим новата марка. Смея да кажа, че имаме пазарно мислене и знаем, че новата марка ще се утвърди на пазара с времето.
Преди една година, когато се появи третият информационен сайт в община Панагюрище –
OSHTEPAN.COM, чухме мнения, че за такава малка общност толкова медии били вече много. Имало два вестника, два сайта, радиовъзел… Следвахме собствените си разбирания, че пазарната икономика е затова - да предлага разнообразие и свободно право на избор. Знаем, че в конкурентна пазарна среда професионализмът и качеството са сред водещите фактори за развитие. Оценката как сме се справили с работата си в сайта OSHTEPAN.COM през първата си година, оставям на теб, Драги Читателю, и ти благодаря за доверието!                                
Със същите разбирания в края на миналата година се гмурнахме в предизвикателството да правим НОВ
 ВЕСТНИК – „Още ПЛАМ“,
чийто първи брой излезе на 19 декември /Никулден по стар стил/.Оценете
(7 гласа)
Павлина Вайсилова

Последните от Павлина Вайсилова

кинотеатр online
новинки кино