Новият брой на в-к "Още ПЛАМ" Новият брой на в-к "Още ПЛАМ" oshtepan.com

„Още ПЛАМ“ - Вик-ремонти и мълчанието като импресия

Написана от  Сряда, 12 Март 2014 10:08
„Мълчанието понякога е най-красноречиво… Мълчанието е злато, вярвам в това. Златното ни време за самите нас. Времето да се обърнем навътре, в себе си… Красноречиво е, наистина – силата на слабостта ни.
Да й се отдадем изисква също толкова сила, колкото и да владеем думите…“ Откъсът е от рубриката „Размишльотини на тралалежа“ на Дарина Дечева, поместена в новия брой на панагюрския вестник „Още ПЛАМ“.
„В Попинци духът е жив и успяваме да го запазим“, казва младата народна певица Донна Лулчева, чиято цел е нито да става известна, нито да става звезда. Каква иска да е, читателят разбира от в-к „Още ПЛАМ“ .
Изданието посвещава цяла страница на дейността и ролята на здравния медиатор в община Панагюрище Боянка Врагова и както винаги цяла страница за спорт. В рубриката „Репортер за един ден“ Валерия Манолова призовава да възпитаваме децата със сърцето си. „Вместо да заемаме позицията на непогрешимост и авторитет, по-добре да осъзнаем слабостите и недостатъците си и над се посмеем над тях с децата си“, пише Валерия.  Дали това се отнася само за пред децата ни, не е ли правилното поведение в обществото ни? Кой от нас, земните, е съвършен?
Водещото заглавие на "Още ПЛАМ"  визира предложението на управителя на "ВиК-П"ЕООД Марин Вулев общинската фирма да не внася дължимата концезия в общинската хазна, а да ползва средствата за ВиК-ремонти.
Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси