Част от новия бой на "Още ПЛАМ" Част от новия бой на "Още ПЛАМ" oshtepan.com

Семейство се венчало след 50-годишен брак, пише в-к „Още ПЛАМ“

Написана от  Сряда, 19 Февруари 2014 10:59
Нямало да вдигат местните данъци и такси, пише в днешния си брой вестник „Още ПЛАМ“. Изданието информира и за намеренията около промяната на облика на пазара, които са били нищени от общински съветници на 17 февруари вечерта.
Темата с изгледа на пазара е от години, знае се, че има проблеми заради собствениците на имотите до реката. „Още ПЛАМ“ информира, че е започнало строителството на Пречиствателната станция и че в община Панагюрище през първия програмен период 2007-2013 година са спечели проекти за над 100 милиона, но изплатените средства са под 30 милиона.
Цяла страница „Още ПЛАМ“ посвещава на семейство Мария и Цвятко Финджекови, които са се венчали след 50-годишен брак. Страница и половина изданието отделя за селскостопанските бригади в Англия, като предупреждава бъдещите кандидати, че условията на живот могат да бъдат истински шок. Цяла страница е отделена и за постиженията на талантливи деца от общината, а шеста страница е изпълнена с минали и бъдещи факти за спорта.В рубриката „Репортер за 1 ден“ Владислав Влайков пише за посещенията на Васил Левски в Панагюрище.
Днес се навършват 141 години от обесването на Апостола!
Дълбок поклон пред мъжеството и саможертвата му!
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси