Лъчезар Цоцорков и момент от връчване на наградата на негово име за развитие на регионите Лъчезар Цоцорков и момент от връчване на наградата на негово име за развитие на регионите

Връчиха наградата "Лъчезар Цоцорков" на Кристина Иванова

Написана от  Понеделник, 29 Ноември 2021 17:49
За 14-та поредна година списание „Мениджър“ проведе авторитетното състезание за топ мениджъри в България.
По време на церемонията за връчване отличията от конкурса „Мениджър на годината“ Димитър Цоцорков, председател на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“, връчи специалната награда за развитие на регионите „Лъчезар Цоцорков“ на Кристина Иванова, директор на TELUS International Bulgaria и вицепрезидент операции за България и Турция. Наградата се връчва от 2017 год., като носителят й се определя по методология на „Делойт България“ след оценка на приноса в областта на регионалното развитие, социалната отговорност и измерими резултати за успешно проведени активности.
Филмът „Мениджър на годината: Изкуството на успеха“ беше излъчен тази неделя по БиТиВи. От десетимата финалисти големият победител е Мирослав Вичев, главен изпълнителен директор на "Борика" АД.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси