"Асарел-Медет" АД и част от екипа на огнеборците "Асарел-Медет" АД и част от екипа на огнеборците СНИМКИ: архив на oshtepan.com и фейсбукстраницата на "Асарел-Медет" АД

"Асарел-Медет“ АД участва в „Базар на професиите“

Написана от  Понеделник, 29 Ноември 2021 16:38
И тази година „Асарел-Медет“ АД за пореден път се включи в „Базар на професиите“, който се организира от Българската мрежа на Глобалния договор на ООН.
 Тази година събитието се проведе изцяло онлайн, като в него участваха 15 големи компании, приели предизвикателството да представят увлекателно ключови за тях и бъдещето професии.
 Екипът на „Асарел-Медет“ разказа какво е да си минен спасител и защо това са хора с големи сърца.
Във видео представянето на професията участваха инж. Красимир Кръстев и колегите му от аварийно-спасителна служба „Асарел“ Атанас Кунтов и Нато Пашов. Пожарният автомобил трябва да напусне гаража за 90 секунди, а спасителите имат задачата да помогнат бързо, ако има пострадали хора, разказаха огнеборците.
 По покана на компанията Никола Георгиев от българското дигитално студио за интерактивно съдържание КVABA Interactive разказа как се създава една толкова популярна видео игра като Space Patrol. Тя е първата мобилна игра за развиване на меките умения на учениците, създадена изцяло в България, с подкрепата на фондация „Лъчезар Цоцорков“.
 С „Базар на професиите“ деца и младежи от цялата страна се запознаха с широка палитра от професии и перспективи за реализация. 
ИЗТОЧНИК: Фейсбук страницата
на "Асарел-Медет" АД
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси