"Асарел-Медет" АД търси да назначи заварчик

Написана от  Понеделник, 11 Октомври 2021 14:17
www.asarel.com
 
„АСАРЕЛ-МЕДЕТ”АД

ОБЯВЯВА ПОДБОР ЗА

ДЛЪЖНОСТТА 
ЗАВАРЧИК
КЪМ ОТДЕЛ „РЕМОНТ ОБОГАТИТЕЛНА ФАБРИКА, ВОС И EX-EW”

УСПЕШНИЯТ КАНДИДАТ Е:
$1ü    Със средно специално или средно професионално образование
$1ü    Притежава документ за правоспособност за заварчик минимум ІІІ-та степен
$1ü    Притежава опит в работа със заваръчни апарати
В КАКВО СЕ СЪСТОИ РАБОТАТА?
$1ü    Разкрояване, рязане, заваряване на елементи от еднородни и разнородни метали, наваряване, извършване на заварки във всички положения, избор на
ЛИЧНОСТНИ КАЧЕСТВА:
$1ü  Отговорност, дисциплина
$1ü  Стремеж към качествено изпълнение на производствените задачи
$1ü  Умения за работа самостоятелно и в екип
КАК ДА КАНДИДАТСТВАТЕ?
Необходими документи:
$1ü  Молба за участие в подбора
$1ü  Професионална автобиография
$1ü  Копие от дипломи за завършено образование
$1ü  Копие от документи за допълнителна квалификация
Срокът за подаване на документите е до 22.10.2021 г. в запечатан плик адресиран до Дирекция „Човешки ресурси“ или на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Всички кандидати, които са одобрени в първия етап на подбор по документи, ще получат покана за интервю.
„Асарел-Медет“ АД Ви информира, че част от доброволно предоставените по настоящата обява данни са лични и попадат под специален режим на защита по смисъла на Регламент 2016/679 и Закона за защита на личните данни. Предоставените лични данни ще бъдат обработвани за постигане на законово позволени цели, свързани с настоящата обява, както и за реализиране на законните интереси на администратора на личните данни. „Асарел-Медет“ АД обработва, съхранява и използва доброволно предоставените лични данни в рамките на законово уредените срокове, като гарантира тяхната сигурност и опазване в тайна. Информираме Ви и Вие се съгласявате, че „Асарел-Медет“АД предоставя личните данни на държавни органи и институции, или трети лица, когато има такова задължение по силата на закон, или е необходимо за реализиране на Вашите права и законни интереси като участник в подбор и за евентуалното, бъдещо учредяване на трудово правоотношение. При спазване на вътрешните правила на „Асарел-Медет“АД имате право на достъп и право на коригиране на Вашите лични данни, право да бъдете заличен, както и имате право да възразите срещу обработването, предоставянето и разкриването на Вашите лични данни за различни от тук посочените цели.  
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси