Директорът на Дирекция "Човешки ресурси" в "Асарел-Медет" АД г-жа Бисерка Янева Директорът на Дирекция "Човешки ресурси" в "Асарел-Медет" АД г-жа Бисерка Янева СНИМКАТА е предоставена от отдел "Комуникации" на "Асарел-Медет" АД

„Асарел-Медет“АД получи отличие от Сдружението на общините

Написана от  Вторник, 21 Септември 2021 14:43
„Асарел-Медет“АД получи наградата „Партньор на общините“ от Националното сдружение на общините в България. 
Компанията беше номинирана от Община Панагюрище заради поредното финансиране на ремонта на магистралния водопровод с 340 хил. лв., както и заради ежегодното подпомагане на деца с изявени дарби и подкрепата за развитието на спорта в община Панагюрище. От името на ръководството отличието прие директор „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“АД Бисерка Янева по време на официална церемония, която се проведе на 20 септември в курорта Албена. Наградата за дарителството на компанията ни е четвърта поред от Сдружението на общините след призовете от 2002, 2005 и 2012 година.
„Подкрепата ни за развитието на община Панагюрище е дългогодишно отстоявана кауза за нашата компания“, каза Бисерка Янева, след като получи наградата. Тя припомни, че чрез публично-частно партньорство с Община Панагюрище са били изградени спортната зала „Арена Асарел“ и модерният медицински комплекс „Уни Хоспитал“, благодарение на който Панагюрище посрещна пандемията от коронавирус на второ място по брой лекари на глава от населението.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси