В Панагюрище предстои третото обучение по предприемачество по програма BASE

Написана от  Вторник, 03 Август 2021 14:12
Индустриален клъстер "Средногорие"
в партньорство 
с "Асарел-Медет" АД и община Панагюрище
съвместно с Фондация “Америка за България” обявяват обучение по предприемачество по програма “Бизнес академия за стартиращи предприемачи''/BASE/
Период на провеждане :август - октомври 2021г.
Продължителност: 12 седмици
Час: 18:30 ч.
Място на провеждане: община Панагюрище
Участниците в “Бизнес академия за стартиращи предприемачи” трябва да отговарят на следните критерии:
        мотивирани за промяна и готови да придобият или да доразвият своите умения и знания;
        с желание да стартират или развият реален бизнес;
        инициативни, позитивни, гъвкави;
        готови да отделят време за посещение на курса и дейностите покрай него.
Регистрирай седо 15.08.2021г. на:  https://forms.gle/fEmnnBeQcrgpgGVJA
За повече информация:
●         Десислава Чалъмова, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. – 0896 685 614
●         Златина Саръева, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. – 0888 936 295

Програма BASE цели да създаде благоприятна среда за устойчиво икономическо развитие на Средногорието и да насърчи хора от региона да стартират или доразвият свой собствен бизнес.
Досега по програмата се обучиха 151 човека, които имаха силно желание да стартират или да доразвият свой собствен бизнес в с. Мирково, гр. Етрополе, в гр. Панагюрище, с. Антон, гр. София и гр. Елин Пелин.
По време на курса на участниците се предадоха знания и умения как да построят основите на своя малък бизнес в България, тръгвайки от оценяване на идеята до умелото управление на  финанси и бизнес. Лекциите се провеждаха веднъж седмично с продължителност 3 часа.
Желанието за провеждане на курса отново в гр. Панагюрище е породено от положителния отзвук на първото и второто издание в Община Панагюрище, както и от реалния успех и силната мотивация на панагюрци да получат знания и умения относно изграждането на бизнес идея и реализирането й.
С този проект „Индустриален Клъстер Средногорие“ цели да трансформира община Панагюрище, като овласти участниците с бизнес умения и представи пред тях възможностите, които регионът предоставя за развитие на предприемачеството, както и да насърчи устойчиво развитие на града и местната общност.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси