Моменти от празника Моменти от празника СНИМКИТЕ са предоставени от ОПТИКС

Децата на ОПТИКС АД бяха изследователи, пътешестваха из лабиринтите на знанието и се забавляваха

Написана от  Петък, 30 Юли 2021 22:29
С един от най-обичаните празници „Децата на ОПТИКС“ екипът на компанията отбеляза 23- тата си годишнина
в днешния горещ петъчен следобед. Експлозия от емоции и експерименти изпълниха Индустриална зона „Д-р Чочев“. Заедно със забавните професори от „Щура лаборатория“ малки и големи участваха в неповторимо шоупод наслова „Пътешествие из лабиринтите на знанието“. Децата на ОПТИКС се превърнаха в малки изследователи и се докоснаха до магията на науката, поднесена по забавен и достъпен начин.
В приветствие към всички участници Даниел Даскалов – Директор „Администрация“, се обърна с думи на благодарност и припомни на малките изследователи колко важно е да бъдат смели и да мечтаят.
Фонтанът на ОПТИКС се превърна в истинска сцена на научни чудеса, които бяха поднесени чрез поредица демонстрации. Гигантски балони обличаха най-смелите участници, а опасните и изумителни опити с азот допринесоха за магичната атмосфера на научното шоу. Организаторите изненадаха децата с още вълнуващи срещи - динозавърът Дино и мечо Айси танцуваха заедно с участниците, които се озоваха в истинско пяна-парти.


Финалът на празника бе поставен с традиционната обща снимка,
а децата поздравиха с щедри усмивки екипа на компанията с 23-тия рожден ден.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ОПТИКС!


Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси