Мария Оряшкова с треньора Ивван Нетов /вляво/, изпълнителният директор на "Асарел-Медет" АД инж. Делчо Николов /вдясно/ и директорът на дирекцция "Човешки ресурси" Мария Оряшкова с треньора Ивван Нетов /вляво/, изпълнителният директор на "Асарел-Медет" АД инж. Делчо Николов /вдясно/ и директорът на дирекцция "Човешки ресурси" СНИМКА: Фейсбук страницата на "Асарел-Медет" АД

Рекордьорката по титли в самбото Мария Оряшкова гостува в „Асарел-Медет“ АД

Написана от  Сряда, 09 Юни 2021 20:57
По повод рекордната 10-а европейска титла на самбистката Мария Оршкова, днес в Асарел-Медет АД тя получи поздравления
от ръководството на компанията. Шампионката и нейния треньор Иван Нетов бяха приветствани от изпълнителния директор инж. Делчо Николов. Той връчи парична награда на Мария за усилията и неуморния труд, който полага, за да прославя България и Панагюрище. „Мария ти си феномен, за нас е изключителна гордост, че те познаваме и се гордеем с успехите ти. Вярваме, че те ще се множат и занапред както в самбото, така и в другите спортове, в които показваш талант. Надявам се, че дори и след като приключи славната ти кариера, към която предстои да добавиш още титли, ще се върнеш в родния си край, за да възпиташ и вдъхновиш много бъдещи шампиони“, пожела инж. Делчо Николов на златното ни момиче.
По време на посещението си в дружеството Мария подписа традиционния договор като стипендиант на „Асарел-Медет“, в рамките на който компанията продължава да я подкрепя като успешен спортист.
Между всички професионални ангажименти, с които Мария е затрупана, тя упорито се готви за защитата на своята докторантура, която й предстои през ноември.
ИЗТОЧНИК: фейсбук страницата
на "Асарел-Медет" АД
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси