Част от участниците по проекта BASE Част от участниците по проекта BASE СНИМКА: архив на oshtepan.com

На 10 септември в Панагюрище ще наградят най-добрия бизнес план по проекта BASE

Написана от  Петък, 04 Септември 2020 20:26
В Панагюрище приключва четвъртото обучение по проекта BASE - “Бизнес академия за стартиращи предприемачи”,
осъществяващ се в партньорство с Фондация “Америка за България”, „Асарел-Медет“ АД  и Община Панагюрище. В продължение на 12 седмици 26 панагюрци повишаваха своите знания, умения и мотивация за стартиране и развитие на собствен бизнес.
Настъпва и дългоочакваният момент, в който ще бъде награден най-добрият бизнес план на обучаващите се. Това ще стане на 10.09.2020 г. от 17:00 часа в Община Панагюрище, залата на Общински съвет. Тогава ще бъде и официалното закриване на обучението по проекта. Неговото начало бе дадено на 18 юни 2020 г.
Проектът “Бизнес академия за стартиращи предприемачи” /BASE/ е инициатива на сдружение „Индустриален клъстер Средногорие“ Целта му е да помогне на участниците с бизнес умения и да представи пред тях възможностите, които регионът на Средногорието предоставя за развитие на предприемачеството, както и да насърчи устойчиво развитие на града и местната общност.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси