Посвещават документален филм с работно заглавие "Танцът на пингвините" на проф.д-р Лъчезар Цоцорков

Написана от  Четвъртък, 09 Юли 2020 21:40
В Националния център за полярни изследвания на 8 юли се проведе среща с инж. Димитър Цоцорков,
председател на Наздорния съвет на"Асарел-Медет" АД, Велислава Цоцоркова, Светла Цачевска от Фондация „Лъчезар Цоцорков“ и Калина Петрова от агенция "8pm-PR".
Срещата премина в дружеска и ползотворна обстановка, като бяха обсъдени въпроси, свързани с бъдещо сътрудничество. Акцент в разискванията бяха предстоящи мероприятия за популяризиране на художествено-документалния филм с работно заглавие "Танцът на пингвините", посветен на починалия през 2017 г. родолюбец проф.д-р инж. Лъчезар Цоцорков.
Филмът със сценарист и режисьор Ема Константинова, оператор Румен Василев и продуцент проф.Христо Пимпирев се очаква да бъде представен пред публика в края на месец септември.
Проф. Христо Пимпирев подари на Димитър и Велислава Цоцоркови фото-плакет с благодарност от българските антарктици за помощта, която проф.д-р инж. Цоцорков оказваше за развитието на Българската полярна база.
ИЗТОЧНИК И СНИМКА
фейсбук страницата на "Асарел-Медет" АД

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси