Част от участниците във второто издание на BASE в Панагюрище Част от участниците във второто издание на BASE в Панагюрище СНИМКАТА е предоставена от Златина Саръева

В Панагюрище започна второто обучение по програма “Бизнес академия за стартиращи предприемачи". Включени са 29 участници

Написана от  Петък, 19 Юни 2020 15:10
На 18 юни в сградата на Община Панагюрище официално беше открита програма
“Бизнес академия за стартиращи предприемачи” /BASE/.
През следващите 12 седмици всеки четвъртък 29участници ще черпят вдъхновение и опит от успели български предприемачи, за да започнат или доразвият своите бизнеси.
Проектът е инициатива на сдружение „Индустриален клъстер Средногорие“ и се осъществява с подкрепата и партньорството на „Асарел-Медет“ АД, фондация „Америка за България“ и Община Панагюрище.
Целта на проекта е да помогне на участниците с бизнес умения и да представи пред тях възможностите, които регионът на Средногорието предоставя за развитие на предприемачеството, както и да насърчи устойчиво развитие на града и местната общност. В края на обучението жури ще класира и награди трите най-добри бизнес идеи.
Десислава Чалъмова, директор „Бизнес развитие“ в Индустриален клъстер „Средногорие”, сподели опита на клъстера с програмата досега, а Бисерка Янева. директор „Човешки ресурси” в „Асарел-Медет“ АД, каза
По време на Вашето обучение ще се срещнете с хора, които са преодолели много трудности и предизвикателства и вече са едни успешни бизнесмени. Уверена съм, че всички Вие имате своите идеи, а този проект ще Ви помогне да ги стартирате и да ги доразвиете в свой собствен бизнес. Устойчивото развитие на община Панагюрище и местната общност е сред приоритетите в политиката на „Асарел-Медет“АД и инициативи като тази могат да разчитат на нашата подкрепа.
 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси