Бисерка Янева и "Асарел-Медет" АД Бисерка Янева и "Асарел-Медет" АД СНИМКИ: Отдел "Комуникации" в "Асарел-Медет" АД

Бисерка Янева е новият директор „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“АД

Написана от  Сряда, 29 Януари 2020 11:40
Бисерка Янева поема дирекция „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“. „Много съм щастлива,
че ставам част от екипа на лидера в българския минен бранш“, каза тя.
Към новото си професионално предизвикателство подхожда с обещанието, че вратите й ще са отворени за всички в компанията, и с убеждението, че най-важният капитал за всеки успешен бизнес са хората.
Госпожа Янева ще отговаря за всички аспекти от управлението на човешките ресурси, информационните технологии, комуникациите и административните дейности в „Асарел-Медет“.
Тя има много богат опит и солидна експертиза.

Над единадесет години е била директор „Администрация и човешки ресурси“в производственото предприятие на „Ийстман Кодак“ в България, а впоследствие над осем години е била HR директор в „Кауфланд България“. Завършила е право в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и „Управление на човешките ресурси“ в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Кариерата й е започнала като научен сътрудник в Юридическия факултет на Софийския университет и после е продължила като юрисконсулт в държавната администрация, преди да се развие в областта на човешките ресурси в частния бизнес.
Нели Мърхова, ръководител отдел „Персонал“, досега изпълняваща длъжността директор „Човешки ресурси“, излиза в отпуск по майчинство и до завръщането й ръководител на отдел „Персонал“ ще бъде Анна Гарноева.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси