Панагюрката Веселина Ралчева получи отличието "Биопроизводител на 2019"

Написана от  Събота, 23 Ноември 2019 19:45
 
На официална церемония вестник "Български фермер" награди отличените в конкурса за най-добър агробизнесмен.
На акта присъства и земеделският министър Десислава Тенева, която връчи голямата награда "Агробизнесмен за 2019" . В категорията "Биопроизводител на 2019 г." наградата получи панагюрката Веселина Ралчева. Тя е сред основателите на Българска Асоциция Биопродукти преди 10 години, беше председател на асоциацията няколко години, а в момента е член на Управитлния й съвет. Наградата на г-жа Ралчева връчи председателят на земеделската комисия в Парламента Мария Белова, която каза: Една дама, която доказа, че жените имаме място в българското земеделие и може да бъде за пример!
В отговор "Биопроизводител на 2019" коментира: "За мен е чест и удоволстие да съм първият носител на този приз и то в една година, която беше повратна за нас. Вече сме доволни, че възстановихме диалога с министерството и фонда."
За гражданите на община Панагюрище Веселина Ралчева е позната като активен общественик, инициатор и организатор на различни събития в различни сфери, работохолик, дългогодишен биопроизводител, който с всяка изминала година подобрява дейността и разширява бизнеса си. Първия си биосертификат получава през далечната 2005 г.
Във връзка с полученото отличие във фейсбук профила си Веселина Ралчева написа: Награда за всички усилия през годините! Благодарност на семейството ми, което в пълен състав е ангажирано с мисията БИО! На целия екип на компанията! На всички колеги биопроизводители от БАБ, с които заедно полагаме усилия, за да развиваме един бизнес, който не само да е успешен и печеливш, но да бъде в хармония с околната среда и с очакванията на обществото!
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси