За професионализъм и лоялност 236 асарелци получиха награди

Написана от  Неделя, 25 Август 2019 09:40
Двама Ивановци бяха удостоени след решение на Управителния съвет на „Асарел-Медет” с най-високото фирмено отличие
„За заслуги към „Асарел-Медет“. Носители на престижното звание са инж. Иван Белишки – главен инженер „Минно планиране“, и Иван Петров – техник на електрически машини и апарати. Според утвърдения регламент лауреатите са избирани за „Най-добър в професията“ поне пет пъти в последното десетилетие и имат най-малко 20 години непрекъснат трудов стаж в компанията. 
Признанието на ръководството и колегите си заслужиха още 107 работници, диспечери, технолози, механици, енергетици, началник-смени, специалисти и мениджъри, определени от колегите си за носители на званието „Най-добър в професията“.
Призовете за лоялност бяха присъдени на 129 работещи в дружеството, които през 2019 година навършват 25, 30, 35 или 40 години непрекъснат трудов стаж в „Асарел-Медет“АД или дъщерните дружества.
Специално изработените плакети бяха връчени на 20 август по време на стилна церемония в зала „Арена Асарел“, а семействата и близките съпреживяха този паметен за всеки момент. 
„Вие сте най-голямото богатство на компанията. Нека всеки един от нас да мисли най-доброто не само за себе си, но и за колегата, съседа, Панагюрище и България“, заяви в приветствието си председателят на Надзорния съвет Димитър Цоцорков.


Изпълнителният директор и председател на Управителния съвет инж. Делчо Николов благодари на наградените за професионализма и лоялността. „Познавам лично всеки от вас и съм горд, че сте пример за останалите“, обобщи той. 

Присъстващите имаха възможност да видят малки видео портрети на свои колеги, събрани в лентата „Ръце и сърца“, която бе прожектирана по време на церемонията. Допълнителна пъстрота и настроение в тържеството внесоха танцьорите от Клуб по спортни танци „Импулс“.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси