„Асарел-Медет” АД получи няколко награди от БМГК

Написана от  Неделя, 18 Август 2019 20:02
ДНЕС в София по време на националното честване на Деня на миньора Българската минно-геоложка камара отличи най-добрите добивни компании за 2018 г.
в категориите най-добри резултати, грижа за природата, безопасност и здраве, иновации и корпоративна социална отговорност. Бяха връчени и персонални награди за принос към минерално-суровинната индустрия, награда за журналист и най-добър студент на Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“.
За постигнатите резултати през 2018 година „Асарел-Медет”АД получи две награди в категория „Големи предприятия”. Изпълнителният директор инж. Делчо Николов бе отличен за цялостен принос към развитието на минерално-суровинната индустрия.
„Асарел-Медет”АД получи признание в категориите „Безопасност и здраве при работа“ за инвестираните близо 3 милиона лева в проекти за подобряване условията на труд през 2018 година, както и в категория „Грижа за природата“ за дружества с нулеви нарушения и санкции във връзка със спазването на екологичните норми през миналата година.
Сред наградените в категория „Безопасност и здраве при работа” бе и дъщерното дружество „Асарел Ремонт”ООД, като неговият управител инж. Иван Игнатов също бе отличен за принос към минерално-суровинната индустрия. Тъй като отсъстваше от честването, наградата председателят на Надзорния съвет на "Асарел-Медет" АД Димитър Цоцорков.Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси