В конференция „Индустрия, енергетика, климат 2019“ участва "Асарел-Медет" АД

Написана от  Понеделник, 10 Юни 2019 17:51
В конференция „Индустрия, енергетика, климат 2019“ участва „Асарел Медет“ АД на 6 юни н София.
Събитието бе организирано от Индустриален клъстер „Средногорие” и институционални партньори Българска стопанска камара, Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска асоциация на металургичната индустрия и „Българска минно-геоложка камара.
Участниците в конференцията дискутираха актуалните теми, касаещи състоянието на електроенергийния пазар и позициите на отделните участници в него.
Първият панел се концентрира върху енергийните политики, стратегии и регулации. После вниманието бе насочено върху инфраструктурата, климата и инвестициите, а след това върху пазарите, услугите и решенията.
Конференция „Индустрия, енергетика, климат 2019“ представи решения за успешно взаимодействие между отговорните в сектора институции и бизнеса. Целта е да се стимулират инвестициите в енергийно-ефективни технологии и възможностите за съвместни действия за успешно посрещане на климатичните предизвикателства в прехода към нисковъглеродна икономика.
Събитието бе посетено от представители на държавната власт, експерти от браншовите организации, търговци на електроенергия, производители и индустриални консуматори, специалисти в областта на енергийната търговия в рамките на регионалния иевропейски електроенергиен пазар, мениджъри и експерти от мрежовите компании.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси