Асарел-Медет“АД се включи в Деня на отворените врати на МГУ „Св. Иван Рилски"

Написана от  Петък, 19 Април 2019 20:51
Миньорът Маринчо и антистрес каски предизвикаха фурор ДНЕС сред  най-малките посетители 
на щанда на „Асарел-Медет“АД в Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“ в София. Панагюрската фирма бе представена в рамките на Деня на отворените врати, който се проведе пред сградата на Ректората. 
Студентите се запознаха с условията за участие в Стажантската програма на „Асарел-Медет“АД. По темите за кариерно развитие в рамките на компанията те беседваха с изпълняващия длъжността директор „Човешки ресури“ Нели Поптолева и младите инженери от дружеството Велизар Петков и Тодор Минчев.

Щандът на "Асарел-Медет" АД беше посетен от десетки преподаватели, които с вълнение разгръщаха книгата за покойния председател на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“АД проф. д-р Лъчезар Цоцорков, издадена от списание „Мениджър“. 
Сред гостите на щанда беше и изпълнителният директор на „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ инж. Илия Гърков.
Повече от двадесет ученици от дуални паралелки на Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище се включиха в Деня на отворените врати на МГУ „Св. Иван Рилски“.
Освен с щандовете в университета те се запознаха и с няколко лаборатории, като имаха възможност да научат много нови неща от преподаватели в МГУ. Най-голямата тръпка за учениците бе посещението в музея на висшето учебно заведение и уникалната минераложка сбирка, подарена от един от най-големите колекционери на скъпоценни камъни и минерали в света Илия Делев.
ИЗТОЧНИК И СНИМКИ
файсбук страницата на "Асарел-Медет" АД
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси