"Асарел-Медет" АД представи професията "минен инженер" на Детския базар на професиите

Написана от  Петък, 23 Ноември 2018 19:50
Над 800 деца посетиха щанда на „Асарел-Медет"АД на тазгодишното издание на Детския базар на професиите, който се провежда днес и утре в зала „Джон Атанасов“ в София Тех парк.
Инициативата е вдъхновена от Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, където "Асарел-Медет" АД членува от 2011 година и е една от първите компании, които участват в базара от самото му създаване. 
Тази година професията „минен инженер“ представи началникът на смяната от рудник „Асарел" инж. Димитър Гергински.
За историята и настоящето на пиротехниката разказаха Иван Иванов и Нено Иванов от "Огнена ххризантема" ЕООД. Малките посетители на София Тех парк проявиха нескрит интерес към корпоративния щанд. 

"Професията Ви е чудесна!" и "Живеете в чудесен град!", бяха малка част от възторжените коментари на децата. С много голям възторг те застанаха за снимка и видео с фирмени каски, както и с "пропуските", подарък от екипа на "Асарел-Медет.
Щандът на фирмата бе посетен от известния телевизионен водещ Цветанка Ризова и екипа на БТВ радио.
Комплименти към щанда и социално-отговорната политика на компанията отправи председателят на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН Огнян Траянов. Стотици деца си тръгнаха от щанда с отговор на въпроса: "С какво се занимавате?" и с мисъл за бъдещото си професионално ориентиране.
Източник и снимки:
Фейсбук страницаата на "Асарел-Медет" АД
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси