Шампионско посещение и „код синьо“ в „Асарел-Медет“АД, и призив ''Не на агресията!''

Написана от  Четвъртък, 22 Ноември 2018 21:24
Агресивните хора са слаби, не им подражавайте и винаги се стремете да бъдете добри с другите“. Това призова многократната световна и европейска шампионка по самбоМария Оряшкова  /Mariya Oryashkova/
 53-мата ученици от паралелките с дуално обучение в „Асарел-Медет“АД. Нейният дългогодишен треньор Иван Нетов също пожела на младежите да уважават своите приятели и учители и да осъждат агресивното поведение на другите. Той посъветва момичетата и момчетата да отделят повече време за спорт и разговори с близките хора, отколкото за общуване в интернет. 
Шампионската среща на 20 ноември в „Асарел-Медет“АД се състоя по повод инициативата #GoBlue на УНИЦЕФ за Световния ден на детето, към която кампанията се присъедини. Освен „код синьо“, чрез който се напомня за правата на децата, тази година актуална тема е
„Не на агресията“.
Затова заедно със своите учители по практика и специалистите от отдел „Персонал“ и „Комуникации“ учениците от 11 и 12 клас от минните специалности в Професионалната гимназия говориха за различните гледни точки към агресията и обсъждаха как можем да се предпазим от тормоз в училище, на улицата или в социалните мрежи. 

Вълнуващ момент от срещата бе прегръдката на Мария Оряшкова с класния й ръководител от Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм г-жа Мария Елшишка. Учениците аплодираха златното момиче на българското самбо за поредния й спортен успех – световната вицешампионска титла, завоювана преди дни в Букурещ.
Изпълнителният директор инж. Делчо Николов награди Мария за успешната спортно-състезателна година и й благодари, че е станала част от кампанията на УНИЦЕФ в „Асарел-Медет“ АД.


Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси