Учители и ученици от Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм участваха във форума "Професиите на бъдещето 2018" в София

Написана от  Сряда, 31 Октомври 2018 21:07
Четвъртото издание на кариерния форум „Професиите на бъдещето“ в рамките на инициативата "Мениджър за един ден"
се проведе на 30 октомври в Иновационен форум „Джон Атанасов“ в София тех парк JA България,  София.
Темата на форума бе "Как дигиталната среда променя професиите" и какво тази промяна ще донесе в близко бъдеще за младите хора в България. 
Тази година в събитието се включи и екип от Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм – Панагюрище. В екиха бяха учениците Габриела Кавъркова и Габриела Костуркова и учителите инж. Стоянка Добрева и инж. Нона Данкова, водени от инж. Мариета Раленекова – ЗДУД на гимназията.

Те научиха как дигиталната среда променя образованието, как роботите оформят бъдещето на професиите, какво ще донесе интернет на нещата IoT, какви навици е добре да изградите, за да отговорите на предизвикателството на бързо променящата се среда. 
Форумът се проведе с подкрепата на генералния партьор HP Inc. и основни партньори: Nestle, Swiss Education Group, A1 България, Coca-Cola HBC, София Тех Пар.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси