Цвета Величкова e новият директор „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“АД

Написана от  Сряда, 03 Октомври 2018 14:34
Цвета Величкова е новият директор на дирекция „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“АД.
Тя е завършила Софийския университет „Св. Климент Охридски“, специалност „Трудова и организационна психология“. Има опит от различни компании, като десет години заема позицията ръководител „Човешки ресурси“ в „Луфтханза Техник“ - София. 
„П
риемам предизвикателството „Асарел-Медет“ с голям ентусиазъм, защото е малко по-различен тип бизнес от този, в който съм работила до момента. Това е бизнес с добавена стойност към хората, обществото и града. Впечатлена съм от всичко, което „Асарел-Медет“АД прави за Панагюрище и региона“, каза Цвета Величкова. „В работата си най-много държа на честността и спазването на обещанията, да даваме най-доброто от себе си и не на последно място да се забавляваме“, допълни новият директор „Човешки ресурси“ на „Асарел-Медет“АД. 
До провеждането на конкурса през последната година длъжността се заемаше от Ана Финджикова, която отново поема старата си позиция на ръководител отдел „Комуникации“.
Текст и снимка: фейсбук страницата на "Асрел-Медет" АД


Начало на формуляра
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси