Следвайте ни и в социалните мрежи:

Българско изобретение има възможност да подпомогне съществено всекидневието на медиците на първа линия, осигурявайки им здравословна и чиста работна среда.
Предвижда се 101 безработни лица да бъдат наети на работа за срок от 4 месеца по Регионалната програма за заетост в област .Пазарджик

Само 2 са обявените работни места за специалисти с висше образование тази седмица в Дирекция "Бюро по трда" - Панагюрище:
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД

гр. Панагюрище
 
ПРОДАВА СЛЕДНОТО
УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:
На 7 юли Православната църква почита Света великомъченица Неделя.
 
Панагюрският славей Василена Маслева получи отлична оценка на петото издание на Международния дистантен конкурс"Нови гласове, песни и изкуства".
ХК "Панагюрище" - 19-годишни девойки ХК "Панагюрище" - 19-годишни девойки ХК "Панагюрище"

19-годишните хандабалистки – на финал

Написана от  Четвъртък, 11 Април 2013 20:44
На 31 март Панагюрище бе домакин на финала на зоналното първенство по хандбал за 19-годишните девойки. Както в зоналното първенство панагюрският отбор бе без загуба, така и на наш терен момичетата ни се наложиха в първата среща над Хасково с 35:23, а във втората над отбора на Поморие с 21:17, съобщиха техните треньори Георги Атанасов и Любка Карагьозова.
С тези победи хандбалистките спечелили купата от зоналното първенство и като първенец в зона "Тракия" ще участват на държавния финал в Нови Пазар от 27 до 29 април.

Индивидуални отличия получили Стефка Цветанкова - за най-добър разпределител и голмайстор; Диляна Пърлева - за най-добър вратар; Йорданка Тодорова - за най-добра лява свръзка; Надежда Шилева - за най-добър пивот, Любка Карагьозова - за най-добър треньор.

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси