Следвайте ни и в социалните мрежи:

 
С ведро настроение и при отлична организация премина първата Среща на поколенията в СУ "Св.Св.Кирил и Методий" в гр.Стрелча.
 
На 16 и 17 ноември в град Пловдив се проведе Шестият плувен турнир, в който участваха 33 отбора от цяла България с над 600 участници.
Във връзка с Европейската седмица за изследване за ХИВ и хепатит и по повод 1 декември – Световен ден за борба с ХИВ/СПИН, 
 
Добре се представиха участвалите в Х-ото издание на Международния турнир за Купа Диляна гимнастички на панагюрския клуб по художествена гимнастика "МЕРИ ДЕНС". 
 
Поредното си блестящо представяне направи младата панагюрска изпълнителка Надежда Ковачева на провелия се Национален конкурс "Песен от извора" в гр.Стара Загора.
 
Със свое Р Е Ш Е Н И Е №796/18.11.2019 г. Административният съд в Пазарджик обяви ЗА НЕДЕЙСТВИТЕЛЕН избора за общински съветници
Илия Анчев; сн. вдясно - част от вчерашната тренировка на ФК "Оборище-Панагюрище". Илия Анчев; сн. вдясно - част от вчерашната тренировка на ФК "Оборище-Панагюрище". Архив oshtepan.com

До края на юни ще е ясен основният състав на ФК „Оборище-Панагюрище”

Написана от  Четвъртък, 18 Юни 2015 08:57
До края на юни ще стане ясен съставът на отбора, на който ще разчитаме в предстоящото първенство в Б групата, каза вчера пред oshtepan.com председателят на УС на ФК „Оборище-Панагюрище” Илия Анчев.
Така на лагера в Банско от 1 до 9 юли ще отидат футболистите, които ще дебютират с родния клуб в професионалния футбол.
Снощи на стадион „Орчо Войвода” старши треньорът Танчо Калпаков проведе първата тренировка на ФК „Оборище-Панагюрище”. Анчев уточни, че в отбора остават панагюрците Георги Нетов и Ангел Парпулов, присъединяват се юношите от детско-юношеската школа на клуба – Благой Господинов, Стойно Солаков и Георги Георгиев, отново ще се разчита на Кръстьо Кръстев, Георги Иванов, Ели Маркес, Кристиян Узунов, Красимир Здравков, Никола Иванов – Шейха, Владимир Каптиев, Обаси Салас Окечукво. На проби в следващите седмици са Владимир Кабранов и Илия Тафров от „Беласица” Петрич, Хасан Адемов и Христо Гоговски от „Пирин” Гоце Делчев, Мартин Василев и Владимир Бахъров от „Витоша” Бистрица, както и двама юарноши на ЦСКА.
Вчерашният ден – 17 юни, бе знаменателен и със сключване първия професионален договор за клуба. Вратарят Ивайло Яначков потвърди оставането си в „Оборище-Панагюрище” с подпис и опроверга слухове в медийното пространство, че е обиден и напуска, коментира Анчев. Пред медията ни председателят на УС на футболния ни клуб уточни, че сред изискванията за участие в Б групата са подписани минимум 4 професионални договора, както и четири футболисти, родени след 1 януи 1992 година, които задължително да започват мачовете. Затова клубното ръководство планира десетина от футболистите да са в тази възрастова граница.
Оценете
(1 глас)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси