Следвайте ни и в социалните мрежи:

"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
гр. Панагюрище
 
ПРОДАВА СЛЕДНОТО УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:

Неврохирургът д-р Дафина Генова-Разградлиева отвори кабинет в сградата на "ДКЦ I-Панагюрище" ЕООД
/Поликлиниката/
Правителството възложи на „Български пощи“ ЕАД да предприеме действия за разпространението на печатни издания 
Международният ден за борба с тормоза в училище, по-известен като Ден на розовата фланелка, е днес.
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД

гр. Панагюрище
провежда офертно проучване за избор на фирма

В Дирекция "Бюро по труда" - Панагюрище тази седмица са обявени следните работни места за специалисти с висше образование:
Фенове и част от ръководството на клуба присъстваха на първата тренировка на "Оборище" Фенове и част от ръководството на клуба присъстваха на първата тренировка на "Оборище" Марина Тричкова

ФК „Оборище” с първа тренировка

Написана от  Вторник, 09 Юли 2013 11:53
Десет минути преди предварително обявеното време - в 17 часа и 50 минути, започна първата тренировка на мъжкия отбор на ФК „Оборище” в понеделник, 8 юли.
Президентът на клуба Илия Анчев обясни, че се възлагат надежди на новия треньор Красимир Манолов за по-добро класиране от това през миналия сезон – пето място във Югозападна „В” група. Анчев уточни, че за новото първенство 2013/2014 ще се разчита на не малка част от „старите” футболисти: Никола Иванов, Георги Кременлиев, Стоян Маринов, Георги Нетов, Ангел Парпулов, Николай Кузманов, Георги Иванов. Тренировки с отбора започват и излезлите от школата на клуба Павел Георгиев и Йорданов. Новите попълнения са Теодор Стефанов, играл до скоро за „Левски” -Карлово, Добрин Орловски и Филип Чипчев от „Раковски” - Брестник, Красимир Иванов от „Гигант” -Съединение. Президентът на ФК „Оборище” допълни, че ще има и нови попълнения. 
От клубното ръководство очакват отново основните съперници на нашите да са „Пирин” - Благоевград, „Витоша” - Бистрица и „Сливнешки герой”. Първата контрола на футболистите ни ще е на 17 юли на стадион „Орчо Войвода” с новото попълнение в групата „Балкан” – Варвара.
Официално за оборищенци първенството започва на 18 август, когато ще играят първата си среща. Жребият за 16-те отбора във „В” Югозападната група ще се тегли седмица преди това.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси