Следвайте ни и в социалните мрежи:

От 1 ноември до 2 декември на територията на област Пазарджик са възникнали 6 пожара без преки материални загуби(запалени комини)
На 5 декември Православната църква почита преподобни Сава Освещени.
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
гр. Панагюрище
провежда офертно проучване
Десетокласничките Александра Мазнекова и Хрисимира Цоневска от СУ „Нешо Бончев“- Панагюрище за пореден път бяха одобрени за участие в проект 
На 4 декември и Православната църква, и Католическата почитат паметта на
християнската  великомъченица Света Варвара,
В Дирекция "Бюро по труда" - Панагюрище продължава да има работни места за специалисти с висше образование, определени за заемане от лица с трайни увреждания по чл.38, ал.1 от ЗХУ:
Рали "Средна гора" 2012 Рали "Средна гора" 2012 Архив в-к "Оборище"

Набират маршали за рали „Средна гора”

Написана от  Сряда, 03 Юли 2013 11:58
Кандидати за маршали (съдии по трасето) се набират, във връзка с провеждане на десетото юбилейно издание на рали „Средна гора – Панагюрище, 2013”, съобщиха от Общинска администрация.
Състезанието е кръг от Националния шампионат и Източноевропейската купа на Международната автомобилна федерация (ФИА - фр. Fédération Internationale de l'Automobile, FIA). Ще се проведе на 9, 10 и 11 август, а организатор за България е Рали клуб „Интерспийд Нова Генерация”.
Възрастовата граница за кандидатите за маршали е 20-40 годишна възраст. Всички желаещи ще преминат специален курс на обучение. Записването става на място в сградата на Община Панагюрище, етаж 2, стая 216, в периода 3 - 13 юли 2013 година, всеки работен ден преди обед от 8:00 до 12:00 часа и след обед от 13:00 до 17:00 часа.
За контакт: телефон 0357/6-00-72 – Р. Немска и М. Кочева.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси