Следвайте ни и в социалните мрежи:

Министърът на образованието акад. Николай Денков ще предложи допълнителни почивни дни 
„МИКРО ВЮ ЕНДОСКОПИ ОПТИК“ АД – ПАНАГЮРИЩЕ
Във връзка с увеличаване на производствените мощности
Правителството одобри промени в две наредби, свързани с опазването чистотата на атмосферния въздух. 
С неусвоени средства от бюджетите на училищата, включително и отпуснати за занимания по интереси
РЗИ - Пазарджик информира ДНЕС за 233новооткрити положителни лица за COVID-19 в областта.
Шофьор, управлявал автомобил под въздействието на наркотици,
Борис Влахов и част от състезателите му (сн. вдясно) Борис Влахов и част от състезателите му (сн. вдясно) Архив в-к "Оборище"

Шампионска титла и медали за тенисистите

Написана от  Вторник, 28 Май 2013 11:01
Куп отличия завоюваха тенисистите до 12-годишна възраст на спортен клуб по тенис на маса „Панагюрище”.
Това стана на държавните финали за 12-годишни, провели се в края на миналата седмица в Горна Оряховица. Шампионската титла при момчетата грабна родният клуб като основният принос е на Георги Джевелеков, подкрепян сериозно от Димитър Калоянов, Николай Дойчев, Илия Воденичаров и Георги Евтимов. Треньорът на момчетата Борис Влахов разказа, че са завършили първи в групата си, след което на полуфинал са играли с „Корабостроител”, Варна, сочени за фаворити. Заради съдийски пропуски се наложило преиграване на част от срещите, завършили с 4:3 за панагюрци.
На финала срещу другите фаворити за титлата – тимът на Дупница, от „Панагюрище” показали воля и класа и с две решаващи победи на Георги Джевелеков крайният резултат бил 4:3 за нашите.
Освен шампионската титла момичетата на „Панагюрище” също се изявили неочаквано добре. На полуфиналите регистрирали загуба от 4:3 срещу станалите шампиони от Две могили, Русенско. За бронзовите отличия приносът в отбора е на Габриела Иванова, Кръстина Иванова и Евгения Любенова. Второто място останало за „Комфорт”, Варна, който загубил от Две могили с 4:0. Влахов коментира, че от финалите са отсъствали, неуспявайки да се класират, представители на Момчилград и „Стоянстрой”, Пловдив - доказателство за голямата конкуренция в мачовете.
На срещите от личното двойки, смесени двойки, бронзови медали спечелили Георги Джевелеков, Николай Дойчев, Габриела Иванова, Димитър Калоянов. Добро представяне и сериозни заявки за бъдещи успехи показали Илия Воденичаров, Георги Евтимов, Кръстина Иванова, очертаваща се като играч на сложните мачове (спечелила среща срещу шампионката от „Млад олимпиец”), Евгения Любенова.
Заключителният коментар на Влахов бе, че успехът е много сериозен и такъв за даден клуб се случва на десетина години веднъж.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси