Следвайте ни и в социалните мрежи:

 Днес Православната църква почита паметта на Св.ап.Филип и Св.благоверен цар Управда- Юстиниан. 
В празник за Панагюрище се превърна представянето на дългоочакваната книга "ПАНАГЮРИЩЕ - начало на промени 1989-1991" на д-р Ясен Христов.

На конкурса “Нота по нота“, провел се от 8 до 10 ноември в Пазарджик, трима от седемте възпитаници на музикалните педагози
Справката в Дирекция "Бюро по труда" - Панагюрище сочи, че продължва да има доста и то разнообразни свободни позиции.
За специалисти с висше образование те са
:
Шестима пияни шофьори са засечени и задържани през уикенда от пътните полицаи в областта, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР.
ДНЕС  православната църква почита Св. великомъченик Мина - воин, покровител на семейството, сираците и бездомните,
"Автоцар Рали Тим" "Автоцар Рали Тим" От клуба

Царски би рекорда си във Велико Търново

Написана от  Понеделник, 29 Април 2013 16:00
Въпреки че завърши на второ място, Илия Царски бе най-бързият на пистата във Велико Търново тази събота и неделя и дори подобри миналогодишния си рекорд на трасето.
Панагюрският автомобилен състезател разказа за oshtepan.com, че отново е имал проблеми с автомобила си, защото времето не е стигнало на екипа му да смени проблемната част. Ние се състезаваме в две дисциплини и това ни натоварва сериозно, за пореден път изтъкна Малкия Цар. Днес се очаква да стане ясно със сигурност продължава ли миналогодишният шампион на Планинско и Затворен маршрут да се бори и в двете дисциплини, защото към момента финансовите възможности били ограничени.
Засега Царски няма първо място от началото на сезона, главно заради технически проблеми, но продължава да е сочен от специалистите като фаворит за шампионските титли.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси