Следвайте ни и в социалните мрежи:

Здравейте,
Пиша Ви по повод липсата на всякаква ангажираност на кмета на Община Панагюрище относно това, което се прави в селата.
Ако сте пропуснали да гледате българската комедия"ЗАВРЪЩАНЕ"– 2D премиера, на режисьора Ники Илиев,
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
гр. Панагюрище
ОТДАВА ПОД НАЕМ СЛЕДНИТЕ ОБЕКТИ
Огромен успех постигнаха панагюрските гласове на Петнадесетото издание на Международния фестивал на изкуствата „КРЪСТОПЪТ НА МУЗИТЕ“, 
 С много емоция и високи нива на адреналин премина второто издание на волейболния турнир за момичета, организиран в памет на инж.Тодор Стоицев. 
Поименната студентска стипендия „Проф. Марин Дринов” бе връчена на тържествена церемония на 18 октомври
СК "Оптик" СК "Оптик" От клуба

„Оптик” вече ще играe в „А” групата

Написана от  Понеделник, 22 Април 2013 16:12
В последния кръг от „Б” републиканска група по тенис на маса панагюрският спортен клуб „Оптик” не допусна нито една загуба и зае първото място. Срещите се проведоха на 20 и 21 април в Пловдив. Това ни дава право от следващия сезон да играем в „А”републиканска група, обясни треньорът Цило Лалков.
Три отбора спорили за първенството - Панагюрище, Ардино и пловдивският „Стоян Строй”. За постигане на успеха панагюрци през сезона записваха победи над Бургас, Димитровград, Ардино, Стара Загора, Несебър, Съединение. Съставът на „Оптик” е Иван Лалков, Николай Мазников, Стоян Кордов, Аврам Аврамов и Георги Божилов.
Лалков старши разказа, че Иван Лалков и Стоян Кордов играли много силно и на двойки, където също не допуснали загуба. Двамата за втора поредна година станали шампиони на Държавното първенство по тенис на маса на МВР и като част от националния отбор участвали на Балканиада и Европейско първенство на МВР.
Христо Вълканов, председател на „Оптик” сподели, че 18 години след създаване на клуба, той ще има за пръв път свой отбор в „А” групата.
На 27 и 28 април отборът на „Оптик” ще участва в последния кръг от „В” републиканска група, който ще се проведе в Пирдоп.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

Нови коментари

Абониране

Въпроси