Следвайте ни и в социалните мрежи:

Проф. дтн инж. Николай Вълканов получи единодушната подкрепа на компаниите от минерално-суровинната
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД

гр. Панагюрище
 
ПРОДАВА
Община Панагюрище ще подпомогне финансово издаването на 9 книги по проекта „Панагюрище – духовност и творчество в едно“.
Присъедини се към нашия отбор … очакваме те!
В съботата преди Петдесетница православният свят отбелязва Черешова задушница.
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД

гр. Панагюрище
 
ПРОДАВА СЛЕДНОТО

УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:
СК "Оптик" СК "Оптик" От клуба

„Оптик” вече ще играe в „А” групата

Написана от  Понеделник, 22 Април 2013 16:12
В последния кръг от „Б” републиканска група по тенис на маса панагюрският спортен клуб „Оптик” не допусна нито една загуба и зае първото място. Срещите се проведоха на 20 и 21 април в Пловдив. Това ни дава право от следващия сезон да играем в „А”републиканска група, обясни треньорът Цило Лалков.
Три отбора спорили за първенството - Панагюрище, Ардино и пловдивският „Стоян Строй”. За постигане на успеха панагюрци през сезона записваха победи над Бургас, Димитровград, Ардино, Стара Загора, Несебър, Съединение. Съставът на „Оптик” е Иван Лалков, Николай Мазников, Стоян Кордов, Аврам Аврамов и Георги Божилов.
Лалков старши разказа, че Иван Лалков и Стоян Кордов играли много силно и на двойки, където също не допуснали загуба. Двамата за втора поредна година станали шампиони на Държавното първенство по тенис на маса на МВР и като част от националния отбор участвали на Балканиада и Европейско първенство на МВР.
Христо Вълканов, председател на „Оптик” сподели, че 18 години след създаване на клуба, той ще има за пръв път свой отбор в „А” групата.
На 27 и 28 април отборът на „Оптик” ще участва в последния кръг от „В” републиканска група, който ще се проведе в Пирдоп.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси