Следвайте ни и в социалните мрежи:

РЗИ - Пазарджик информира ДНЕС за 339 новооткрити положителни лица за COVID-19. 
Марго Фридлендер, оцеляла от Холокоста, направи изказване на специалното пленарно заседание на ЕП по повод Международния ден в памет на жертвите на Холокоста.
РЗИ - Пазарджик информира ДНЕС за 205 новооткрити положителни лица за COVID-19.
Министерство на вътрешните работи, Министерство на образованието и науката и Националния дворец на децата организират конкурс
„МИКРО ВЮ ЕНДОСКОПИ ОПТИК“ АД – ПАНАГЮРИЩЕ
Във връзка с увеличаване на производствените мощности
РЗИ-Пазарджик информира днес за 401новооткрити положителни лица за COVID-19.
Илия Анчев, член на Управителния съвет на ФК "Оборище-Панагюрище" Илия Анчев, член на Управителния съвет на ФК "Оборище-Панагюрище" СНИМКА: архив на oshtepan.com

Илия Анчев ще е делегат на конгреса на БФС

Написана от  Понеделник, 11 Октомври 2021 18:52
На 12 октомври ще се проведе конгресът на Българския футболен съюз, на който ще бъде решено дали настоящият президент
Борислав Михайлов ще запази поста си, или ще има промяна. Негов основен опонент е Димитър Бербатов, благодарение на чиято активност конгресът ще се проведе месеци по-рано.
От ръководството на БФС обявиха, че на конгреса на 12 октомври се очаква да присъстват поне 500 делегати, тъй като към 7 октомври действащите футболни клубове в България са 526. Сред тях е и ФК "Оборище-Панагюрище". Негов делегат на конгреса в лицето на г-н Илия Анчев, който е член на Управителния съвет. Г-н Анчев не пожела да да коментира предварително за кого ще гласува.
Както вече е известно на любителите на футбола, Д.Бербатов обяви преди време, че в БФС има  финансови злоупотреби и корупция и е нужна промяна в управлението. За Бербатов футболът е кауза и тя трябва да се отстоява с адекватни действия.
Според Борислав Михайлов в БФС няма корупция. На 10 октомври в предаването "120 минути" по БтВ той постави високи оценки за управлението си през изминалите 16 години.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси