Следвайте ни и в социалните мрежи:

РЗИ - Пазарджик информира ДНЕС за 339 новооткрити положителни лица за COVID-19. 
Марго Фридлендер, оцеляла от Холокоста, направи изказване на специалното пленарно заседание на ЕП по повод Международния ден в памет на жертвите на Холокоста.
РЗИ - Пазарджик информира ДНЕС за 205 новооткрити положителни лица за COVID-19.
Министерство на вътрешните работи, Министерство на образованието и науката и Националния дворец на децата организират конкурс
„МИКРО ВЮ ЕНДОСКОПИ ОПТИК“ АД – ПАНАГЮРИЩЕ
Във връзка с увеличаване на производствените мощности
РЗИ-Пазарджик информира днес за 401новооткрити положителни лица за COVID-19.
Ин.Тодор Стоицев и отборът на ВК "Пан волей" Ин.Тодор Стоицев и отборът на ВК "Пан волей" СНИМКА: архив на oshtepan.com и ВК "Пан волей"

Във волейболния турнир в памет на инж.Тодор Стоицев се включиха 3 отбора

Написана от  Неделя, 10 Октомври 2021 10:31
В памет на инж. Тодор Стоицев, един от основателите „ОПТИКС” АД, панагюрският Волейболен клуб „Пан волей”
за четвърта поредна година организира и проведе волейболен турнир за момичета. Спортното събитие се проведе на 9 октомври в зала „Арена Асарел” и в него участваха 3 отбора: ВК „Яворов” от гр.Чирпан, ВК „Родопа” от гр.Смолян и домакините.
Талантливата млада певица Надежда Ковачева поздрави състезателите с песен, а представители Лео клуб – Панагюрище изпълниха танци, в които всички се включиха.
Въпреки че турнирът няма класиране, състезателките от отбора на домакините – ВК „Пан волей” се наложиха над гостуващите отбори с отлична игра. Резултатите са:
1. ВК „Пан волей” - ВК „Яворов” 2:0 гейма;
2. ВК „Яворов” - ВК „Родопа” 0: 2 гейма;
3. ВК „Пан волей” - ВК „Родопа” 2 : 1 гейма


Огромна заслуга за успеха на панагюрските момичета има треньорът Н. Даньова, отбеляза в социалните мрежи Росица Ангелкова, другият треньор на ВК „Пан волей”. Г-жа Ангелкова благодари на председателя на клуба Стоян Василев за подкрепата, на изпълнителния директор на „ОПТИКС” АД инж. Иван Чолаков и „ОПТИКС” АД за съдействието и финансова помощ и на ръководството на зала „Арена Асарел” за перфектните условия.
Всички познаваха инж.Тодор Стоицев като благороден човек, добър приятел и ръководител, който умее да балансира емоциите си в напрегнати моменти, когато трябва да се вземат важни управленски решения.Беше член на Лайънс клуб - Панагюрище.
Напусна грешната земя в началото на септември 2018 г. Още същата година в негова памет ВК "Пан волей" организира турнир за момичета.

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси