Следвайте ни и в социалните мрежи:

Здравейте,
Пиша Ви по повод липсата на всякаква ангажираност на кмета на Община Панагюрище относно това, което се прави в селата.
Ако сте пропуснали да гледате българската комедия"ЗАВРЪЩАНЕ"– 2D премиера, на режисьора Ники Илиев,
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
гр. Панагюрище
ОТДАВА ПОД НАЕМ СЛЕДНИТЕ ОБЕКТИ
Огромен успех постигнаха панагюрските гласове на Петнадесетото издание на Международния фестивал на изкуствата „КРЪСТОПЪТ НА МУЗИТЕ“, 
 С много емоция и високи нива на адреналин премина второто издание на волейболния турнир за момичета, организиран в памет на инж.Тодор Стоицев. 
Поименната студентска стипендия „Проф. Марин Дринов” бе връчена на тържествена церемония на 18 октомври
Никола Петкански Никола Петкански СК "Бойни спортове"

Златен трибъл и купа за „Бойни спортове”

Написана от  Понеделник, 22 Април 2013 14:56
Три шампионски титли спечелиха състезателите по самбо на спортен клуб „Бойни спортове”. Те бяха сред над 400 състезатели от близо 50 клуба в цялата страна, включили се в държавния шампионат по самбо за 12-годишни и 14-годишни, провел се в столичната зала „Локомотив”.
Треньорът на „Бойни спортове” Иван Нетов определи спечелилия златен медал Никола Петкански като перфектен. Това е третият му златен медал за годината – след титлите по джудо и самбо при 16-годишните. Трибълът на Петкански е забележителен, подчерта Нетов. По подобен начин е и успехът на Николай Йовчев – от две възможни титлии двете са отишли при него.
След спечелване на сребро и бронз в предишните месеци Йоана Пишмишова най-накрая се окичи и със златото. Шампионската й титла е причина момичешкият отбор на „Бойни спортове” да вземе бронзовата купа. Нетов подчерта, че Петкански, Пишмишова и Йовчев трябва да бъдат пример, защото всеки ден, независимо от сезона, са в спортната зала и тренират. Децата пътуват от селата Попинци и Баня, проявявайки завидно постоянство.
Със сребърен медал се окичи пък Неда Каекова, допълни Нетов. Бронзови отличия в различните категории са спечелили Димитрина Кунчева, Даниела Домусчиева, Цвятко Загорски, а при 12-годишните Стайко Танковски. Танковски е уникален талант, отбеляза Нетов, уточнявайки, че момчето има пето място по джудо и е шампион на спаринг по таекуондо – най-трудната дисциплина в източното бойно изкуство.
На крачка от медалите, но с пети места, са Делчо Делов, Петър Баиров, Петър Гергов. В последните години се наблюдава сериозно развитие при самбото, свързано не на последно място и с амбицията спортът да стане олимпийски, обясни Нетов, коментирйки все по-сериозната конкуренция на състезанията. 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

Нови коментари

Абониране

Въпроси