Следвайте ни и в социалните мрежи:

Проф. дтн инж. Николай Вълканов получи единодушната подкрепа на компаниите от минерално-суровинната
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД

гр. Панагюрище
 
ПРОДАВА
Община Панагюрище ще подпомогне финансово издаването на 9 книги по проекта „Панагюрище – духовност и творчество в едно“.
Присъедини се към нашия отбор … очакваме те!
В съботата преди Петдесетница православният свят отбелязва Черешова задушница.
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД

гр. Панагюрище
 
ПРОДАВА СЛЕДНОТО

УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:
Илия Царски Илия Царски "Автоцар Рали Тим"

След катастрофа – второ място за Царски

Написана от  Понеделник, 22 Април 2013 14:52
Илия Царски остана на второ място след втория кръг от Планинско „Благоевград”, провел се на 20 и 21 април. Панагюрският автомобилен ас претърпял катастрофа в съботния ден и това му коствало първото място.
Скъсан болт на заден носач станал причина екипът на Царски да сглобява наново част от автомобила му, а той да не може да направи тренировъчни маншове. За нас мястото е първо, защото на състезанието бяхме със смачкана кола, обясни Малкият цар. Няколко дни по-рано в Серес, кръг от пистовия шампион, отново заради повреда в „Мицубиши”-то автомобилистът изгубил старта.
Годината не започва много добре за нас, имаме затруднения и с преводите от спонсорите, а транспортът не търпи грешки, допълни Царски. Той сподели, че вероятно ще се наложи да посети болница, защото не се чувства добре след удара с колата си. Засега обаче има намерение да се включи в предстоящото състезание на затворен маршрут във Велико Търново.
До момента Царски в група Еmax има шесто място от Варна, което в предишни години е печелил безапелационно, и второ място от Благоевград.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси