Следвайте ни и в социалните мрежи:

Здравейте,
Пиша Ви по повод липсата на всякаква ангажираност на кмета на Община Панагюрище относно това, което се прави в селата.
Ако сте пропуснали да гледате българската комедия"ЗАВРЪЩАНЕ"– 2D премиера, на режисьора Ники Илиев,
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
гр. Панагюрище
ОТДАВА ПОД НАЕМ СЛЕДНИТЕ ОБЕКТИ
Огромен успех постигнаха панагюрските гласове на Петнадесетото издание на Международния фестивал на изкуствата „КРЪСТОПЪТ НА МУЗИТЕ“, 
 С много емоция и високи нива на адреналин премина второто издание на волейболния турнир за момичета, организиран в памет на инж.Тодор Стоицев. 
Поименната студентска стипендия „Проф. Марин Дринов” бе връчена на тържествена церемония на 18 октомври
Илия Царски Илия Царски "Автоцар Рали Тим"

След катастрофа – второ място за Царски

Написана от  Понеделник, 22 Април 2013 14:52
Илия Царски остана на второ място след втория кръг от Планинско „Благоевград”, провел се на 20 и 21 април. Панагюрският автомобилен ас претърпял катастрофа в съботния ден и това му коствало първото място.
Скъсан болт на заден носач станал причина екипът на Царски да сглобява наново част от автомобила му, а той да не може да направи тренировъчни маншове. За нас мястото е първо, защото на състезанието бяхме със смачкана кола, обясни Малкият цар. Няколко дни по-рано в Серес, кръг от пистовия шампион, отново заради повреда в „Мицубиши”-то автомобилистът изгубил старта.
Годината не започва много добре за нас, имаме затруднения и с преводите от спонсорите, а транспортът не търпи грешки, допълни Царски. Той сподели, че вероятно ще се наложи да посети болница, защото не се чувства добре след удара с колата си. Засега обаче има намерение да се включи в предстоящото състезание на затворен маршрут във Велико Търново.
До момента Царски в група Еmax има шесто място от Варна, което в предишни години е печелил безапелационно, и второ място от Благоевград.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

Нови коментари

Абониране

Въпроси