Следвайте ни и в социалните мрежи:

 
Днес по обяд, след като официално бе открито XVI-ото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на патриотична песен "Родолюбие",
Юношите старша възраст на ФК "Оборище"спечелиха областното първенство по футбол
 
Около 300 млади български таланти ще пеят в Панагюрище на тазгодишното издание на Националния фестивал за млади изпълнители "Родолюбие".
Днес в11:30 часа в Заседателна зала на Областна администрация - Пазарджик, започнаха консултациите 
„МИКРО ВЮ ЕНДОСКОПИ ОПТИК“ АД – ПАНАГЮРИЩЕ

Във връзка с увеличаване на производствените мощности,
Възможностите за успешна професионална реализация представи екипът на „Асарел-Медет“АД

Вицешампиони станаха отборно 12-годишните състезатели на СКТ "Панагюрище"

Написана от  Понеделник, 12 Април 2021 07:54
На 10 и 11 април в зала „ Арена Асарел” в Панаюрище се проведе Държавното отборно и лично първенство по тенис на маса 
за момчета и момичета до 12 г. Участваха 60 момчета и 40 момичета от 20 тенис-клуба.
Тенис клуб „Панагрище” се представи със следните състезтели: Йордан Генов, Матея Генов,Димитър Димитров,Илия Зубев, Мартин Найденов и момичета Ема Накова,Никол Найденова, Ради Захариева и Сияна Ралчева.
Момчетата бяха разпределени в 12 групи по 5 състезателя, а момичетата в 8 групи също по 5 състезателки. След изиграване на всеки срещу всеки в групата си за основната схема се класират първите двама от всяка група,където играят до намиране на точното класиране.
Йордан Генов и Матея Генов се класираха първи в групите си, а деветгодишнияj Димитър Димитров изненадващо също стана 1-ви в групата си и се класира за основната схема.
Илия Зубев остана трети в групата, а 
Йордан Генов след загуба от шампиона от „Комфорт“- Варна завоюва бронзов медал. Димитър Димитров зае 9 място, като показа стабилна игра, а Матея Генов по силата на наредбата на БФТМ остана на 11 място.
При двойките в осмицата се класираха: Йордан Генов с Димитър Стоев от „Стоян-Строй“ Матей Генов с Георги Прасков от Златица и Димитър Димитров със Симеон Иванов от „Стоян-Строй“
В отборната надпревара панагюрските състезатели спечелиха с вицешампионската титла след отбора на „Комфорт“- Варна. На трето място остана отборът на „Стоян-строй“,  четвърти остана тимът на „Родопи“ - Момчилград.
При момичетата първи стана отборът на „Родопи” Момчилград, следван от „Дунав“ - Русе, „Комфорт“ - Варна, СКТМ „Две могили” и ТК Панагюрище
Съдийският апарат, с главен съдия Каролина Лилова и помощник Десислава Ботева, се справи отлично с тежката задача за провеждане на състезание от такъв ранг.
От клуб изказват благодарност и на г-н Асен Попниколов за предоставената качествена материална база!
Клубното ръководство изразява благодарност на своите състезатели, както и към ръководството на зала“Арена Асарел“за предоставените отлични условия за провеждане на финала и на работниците по подръжка на залата.Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

asarel290


ПРОДАВА НЕУПОТРЕБЯВАНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И МАТЕРИАЛИ


Оглед и продажба може да се прави всеки работен ден от 9:00 до 15:00 часа, след предварителна заявка на долупосочените телефони.Заплащането става в касата на дружеството преди изнасянето на стоката.

Пълен опис на материалите може да намерите на следния адрес:


 http://www.asarel.com/Actual/SearchProjects/NewsItem.aspx?NewsItem=f12d2563-5baf-4ffb-8bb9-30031821b813

За контакти и допълнителна информация тел.: 0357/60 435 и 0357/60 424.

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси