Следвайте ни и в социалните мрежи:

 
Днес по обяд, след като официално бе открито XVI-ото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на патриотична песен "Родолюбие",
Юношите старша възраст на ФК "Оборище"спечелиха областното първенство по футбол
 
Около 300 млади български таланти ще пеят в Панагюрище на тазгодишното издание на Националния фестивал за млади изпълнители "Родолюбие".
Днес в11:30 часа в Заседателна зала на Областна администрация - Пазарджик, започнаха консултациите 
„МИКРО ВЮ ЕНДОСКОПИ ОПТИК“ АД – ПАНАГЮРИЩЕ

Във връзка с увеличаване на производствените мощности,
Възможностите за успешна професионална реализация представи екипът на „Асарел-Медет“АД
Иван Иванов по врече на церемонията за Спортист на община Панагюрище и при връчване на нагградата "Дух и сила" през октомври 2020 с треньорката си Катя Кроснарова и дългогодишния треньор по лека атлетика Кръстьо Тютюнджиев Иван Иванов по врече на церемонията за Спортист на община Панагюрище и при връчване на нагградата "Дух и сила" през октомври 2020 с треньорката си Катя Кроснарова и дългогодишния треньор по лека атлетика Кръстьо Тютюнджиев СНИМКИ: архив на oshtepan.com

Лекоатлетът Иван Иванов от Панагюрище отново е шампион на България

Написана от  Неделя, 14 Март 2021 17:52
На 13-14 март в зала ''Асикс -Арена'' в София се проведоха държавните шампионати по лека атлетика
за момичета и момчета-16 години, юноши и девойки-20 години.
Клуб по лека атлетика''Оборище" - Панагюрище участва с атлети във всичките възрастови групи.
Петобойците -16 год.и девойките-20 г.се състезаваха в съботния ден, а юношите старша възраст двата дена в 7 дисциплини /първия ден: 60 м, дълъг скок, висок скок, тласкане гюле, 60 м препятствия, овчарски скок и 1000 метра гладко бягане/. При 16-годишните момчета многобоя започнаха 16 атлети, като 5-те дисциплини завършиха 13 от тях. Момчил Поптолев успя да се спечели бронзов медал с327 точки. Втори се класира Денислав Желязков от клуб ''Рад-999" с 350 точки, а с 362 точки със златото се окичи Пабло Василев от ''Академик''-София". Лука Ралчев от панагюрския клуб се класира шести с 302 точки.
Най-много състезателки имаше при 16-годишните момичетат -21.
Теодора Тропчева от КЛА "Оборище" се класира 5-та, но направи лични резултати на 60 м -8.46 секундии и скок височина -160 см. Теодора се движеше втора след трите дисциплини, но на скок дължина не успя да покаже възможностите си и не стигна до медал.

При девойки, 20-годишни, Мариела Стоилова се класира шеста. В тези възрасти добре се представиха атлетите Карлос Димитров, Делчо Арбалиев, Христо Арбалиев, Цвети Делова и др.
На седмобоя при 20-годишните Иван Минков Иванов от Панагюрище мери сили с 9 състезатели. Иван поведе класирането с два лични резултата - на 60 метра гладко бягане и на скок дължина /7,47 и 6 м 38см. Втория ден на 60 м с препятствия отново записа личен резултат и второ време след състезателя на''Академик''-София Иван Бонев. На овчарски скок пнагюрският атлет отпадна на 240 с 3-ти резултат, но последната дисциплина - 1000 м, пробяга за 2,39 минути, с което направо смаза конкуренцията и заслужено затвърди шампионската си титла в многобоя. Иван Иванов отново е шампион на многобой в зала за 2021 г и златен медалист с 4169 точки, следван от Денис Маринов от ''Спортико'' /София/, коъъто събра 3966 точки, и Иван Бонев от ''Академик'' /София, който е с 3741 точки.
 
Катя Кроснарова, треньор на шампиона Иван Иванов, изказва огромната си благодарност и към Иван, и родителите му, тъй като ден преди пътуването състезателят е претърпял инцидент и е участвал на държавното с рана на главата, счупена от удар със стойката за скок височина!
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

asarel290


ПРОДАВА НЕУПОТРЕБЯВАНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И МАТЕРИАЛИ


Оглед и продажба може да се прави всеки работен ден от 9:00 до 15:00 часа, след предварителна заявка на долупосочените телефони.Заплащането става в касата на дружеството преди изнасянето на стоката.

Пълен опис на материалите може да намерите на следния адрес:


 http://www.asarel.com/Actual/SearchProjects/NewsItem.aspx?NewsItem=f12d2563-5baf-4ffb-8bb9-30031821b813

За контакти и допълнителна информация тел.: 0357/60 435 и 0357/60 424.

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси