Следвайте ни и в социалните мрежи:

По стар български обичай на 1 март посрещаме празника Баба Марта.
 „МИКРО ВЮ ЕНДОСКОПИ ОПТИК“ АД –                    ПАНАГЮРИЩЕ

Във връзка с увеличаване на производствените мощности
Днес в панагюрската зала „Арена Асарел” се проведе кръг от Държавното първенство по волейбол 
РЗИ-Пазарджик информира днес за 29 положителни проби през последното денонощие.
 
На 27 февруари в зала ”Васил Караиванов” в сградата на Община Карлово се проведе вторият етап на Националния конкурс за млади изпълнители "Песенна палитра",
 
На 27 февруари в гр.Бургас се проведе състезание по хандбал от "Б" РХГ, жени, в което сили премери и отборът на ХК "Панаюрище".
Преезидентът на ФК "Обрище" Илия Анчев и момент от първата тренировка на клуба на 19 януари Преезидентът на ФК "Обрище" Илия Анчев и момент от първата тренировка на клуба на 19 януари СНИМКИТЕ са предоставени от клуба

ФК "Оборище" се цели в седмото място на първенството. Предвидени са 6 контролни срещи

Написана от  Вторник, 19 Януари 2021 19:06
За предстоящия пролетен сезон ФК „Оборище“ направи днес първата си тренировка на стадион „Орчо Войвода”.
Първенството е планирано да започне на 20 февруари и в него обновеният тим на „Оборище” ще стартира под ръководството на треньора Кириякос Георгиу. Той беше част от „Оборище” през славната 2015 год. Кириякос Георгиу поема отбора, след като през есента на 2020 треньорският тандем Ели Маркес-Георги Иванов напусна “Оборище” в посока Банско поради по-добри финансови условия. По същата причина от ФК «Оборище» си тръгнаха и няколко играчи.
В «Оборище» се връща Георги Нетов, който миналия сезон беше в „Миньор”/Перник/. Панагюрският отбор е обновен с Георги Кременлиев и Михаил Георгиев, които идват от „Балкан”/Ботевград/, Любомир Танев от „Струмска слава“ /Радомир/, Георги Божилов от „Ботев Ихтиман”, Станислав Димитров от „Спортист Своге“, както и няколко младежи от школата на „Локомотив” /Пловдив/.
Основни спонсори на ФК "Оборище" са
Община Панагюрище, "Асарел-Медет" АД и "Бунай" АД. Финансова подкрепа оказват и няколко малки фирми, каза за oshtepan.com
президентът на клуба Илия Анчев.

Той съобщи, че са предвидени 6 контролни срещи, като първата е на 23 януари с "Хебър" - Пазарджик.
Къде ще се играят контролните срещи, ще зависи от метеорологичните условия и самите терени, подчерта Анчев и допълни, че подготовката на отбора ще е в домашни условия.
Целта на ФК "Оборище" е запазване на седмото място. Най-сериозните противници на панагюрския тим са четирите отбора, които се борят за първото място, коментира Илия Анчев. По негови прогнози ФК "Оборище" ще се бори за 6-7 място с "Ботев"-Ихтиман.
По време на първенството панагюрският тим ще изиграе 8 домакински мача и ще гостува за 9.
В първия кръг от първенството ФК "Оборище" гостува на ФК "Банско".
Очаква се интригувщ сблъсък.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси