Печат на тази страница

Добро представяне по тенис на маса на 12-годишните състезатели на Влахов

Написана от  Сряда, 16 Септември 2020 07:33
ОТ 11 до 13 септември в черноморската ни столица Варна се проведе финалът на държавното първенство за момчета и момичета до 12 години.
Тенис клуб "Панагюрище" бе представен от Георги Бойчев, Станислав Метанов, Георги Тодореев, Йордан Генов, Матея Генов и Димитър Димитров, който бе най-малък на години.
Панагюрските състезатели показаха класа, воля, характер и се класираха между първите 16. Димитър Димитров бе на ръба да се класира, но трите му победи в групата не му стигнаха да стане втори в нея. 
Георги Бойчев, независимо от някои пропуски в тренировъчния процес, стигна до четвъррт финал, където загуби от вицешампиона с 3:2.
Станислав Метанов също стигна до четвърт финал, където показа интелигентна игра.
МАТЕЙ ГЕНОВ- ПОКАЗА ЗНАЧИТЕЛЕН НАПРЕДЪК,КАТО СТАНА 1 –ВИ В ГРУПАТА С 5 ПОБЕДИ,И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА ОСМИНАФИНАЛА ЗАГУБИ ОТ ШАМПИОНА.
ЙОРДАН ГЕНОВ- ПОПАДНА В ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЕЖКА ГРУПА ,КЪДЕТО С 5 ПОБЕДИ СЕ КЛАСИРА 1 И ЗАГУБИ В ОСПОРВАН МАЧ НА ОСМИНАФИНАЛА.
ГЕОРГИ ТОДОРЕЕВ- ПОТВЪРДИ ДОБРАТА СИ ФОРМА .СТАНА 1-ВИ В ГРУПАТА,НО И ТОЙ ОТПАДНА НА ОСМИНАФИНАЛА.
НЕЗАВИСИМО ОТ ПАНДЕМИЯТА ФЪФ ФИНАЛА УЧАСТВАХА НАЙ-ДОБРИТЕ СЪСТЕЗАТЕЛИ ОТ РАЗЛИЧНИ КЛУБОВЕ РАЗПРЕДЕЛЕНИ В 8 ПРЕДВАРИТЕЛНИ ГРУПИ.НАШЕТО ПРЕДСТАВЯНЕ Е МНОГО ДОБРО , КАТО ФАКТ Е ЧЕ В ЛИЧНОТО-ОТБОРНО ПЪРВЕНСТВО ИЗПРЕВАРИХМЕ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ЦЕНТРОВЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО „РОДОПИ“- МОМЧИЛГРАД, „ЮНАК“ АРДИНО, „ДУНАВ“ РУСЕ, "СПАРТАК" ПЛЕВЕН, „МАРЕК“ ДУПНИЦА , „ПИРИН“ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ И ДРУГИ.ЕДИНСТВЕНО ПРЕД НАС,КАТО И ПРИ 10 ГОДИШНИТЕ СА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА „КОМФОРТ‘ ВАРНА. НО В НЯКОИ МАЧОВЕ С ТЕХНИ СЪСТЕЗАТЕЛИ ИМАХМЕ ПОБЕДИ НАД ТЯХ, КАТО С ТОВА ПОКАЗАХМЕ,ЧЕ ДИСТАНЦИЯТА НЕ Е ТОЛКОВА ГОЛЯМА.
Треньорът Борис Влахов е уверен, че с постоянна и насочена правилно игра състезателите на "Панагюрище" могат да стигнат до шампионската титла. 
Ръководството на клуба благодари на момчетата, треньорите и спаринг-партньорите за упоритите двуразови тренировки през лятото.
В края на тази седмица предстои държавният финал за младша възраст в гр.Горна Оряховица.

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Последните от ОщеПан