Следвайте ни и в социалните мрежи:

Напусна ни Станимир Велчев - наш другар, съмишленик,  дългогодишен председател на Общинския съвет на БСП
 
След кратко боледуване ДНЕС СЛЕД ОБЯД ни напусна виден общественик, пламенен радетел на морала в политиката,
РЗИ - Пазарджик информира за 24 положителни проби за COVID-19. Две лица
 
Поредица от изяви са организирали в Детска градина "Райна Княгиня" във връзка със 165 години от рождението на своя патрон -
Трима са задържани заради нанесен побой над мъж в Панагюрище. Сигнал за случая бил подаден вчера около 17 часа от МБАЛ-Пазарджик.
От 21 декември до 23 декември 2020 год. на 121 деца и ученици с изявени дарби

Двама панагюрски лекоатлети на почетната стълбица след многобой - единият със сребърен медал, другият с бронзов

Написана от  Понеделник, 06 Юли 2020 14:35
На 5 юли на националния стадион“Васил Левски“ приключи многобоят за 18-годишни юноши и девойки, мъже и жени,
в който участваха и състезатели на КЛА „Оборище“ – Панагюрище. В десетобоя при мъжете участваха 11 състезатели, от които след тежка и оспорвана битка завършиха 6, разказа треньорът на лекоатлетите от „Оборище” Катя Кроснарова.
Макар и юноша, лекоатлетът Иван Иванов от панагюрския клуб "Оборище" се включи в десетобоя при мъжете и показа изключителен спортен хъс и воля. След всяка дисциплина класирането се променяше, но в последната дисциплина - 1500 м, с шампионското си бягане и личен резултат 4,12,00, Иван Иванов спечели сребърен медал, нареждайки се след двегодишния шампион при мъжете Васил Власов от клуба на "КЛАСА" - София.
Трети стана друг панагюрец - Даниел Немски, който е възпитаник на Катя Кроснарова в КЛА "Оборище", но сега е студент в НСА и се състезава за "КЛАСА" - София. 
На почетната стълбичка се качиха Васил Власов с 6317 точки, Иван Иванов с 5133 точки и Даниел Немски с 4974 точки. Панагюрецът Георги Огорялков завърши шести.
Макар и да не стигнаха до медал, при девойките и юношите от КЛА "Оборище" отлично се представиха Теодора Тропчева, класирала се на 5 място в седмобоя, и Момчил Поптолев. Много добро впечатление  направиха Николета Карабойчева, Мариела Стоилова, Ивон Гърбешкова, Лука Ралчев, Карлос Димитров.
Тази седмица предстоят стартовете за 16-годишни, индивидуално.


Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси