Следвайте ни и в социалните мрежи:

С Ъ О Б Щ Е Н И Е
ДО АКЦИОНЕРИТЕ НА „АСАРЕЛ-МЕДЕТ”АД,
НЕРАБОТЕЩИ КЪМ НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ В ДРУЖЕСТВОТО

Във връзка с високите температури през летния сезон Министерството на здравеопазването напомня на гражданите, че най-застрашени от слънчев удар
В Световната седмица на кърменето е полезно да обърнем внимание на предимствата на естественото хранене на бебето.
 
Въпреки че и през 2021 г. в  по-голяма част от общините
се наблюдава повишение на местните данъци,
броят на случаите на намалени данъци е рекорден.
На първи август за поредна година стартира Световната седмица на кърменето.
С един от най-обичаните празници „Децата на ОПТИКС“ екипът на компанията отбеляза 23- тата си годишнина

Международният турнир по тенис на маса "Asarel Bulgaria Open" - едно от топ събитията в спортния календар на България, няма да се проведе

Написана от  Неделя, 14 Юни 2020 20:53
За първи път от своето дебютно издание през 2015 г. супер турнирът по тенис на маса ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open 
няма да се проведе заради световната пандемия от COVID-19 и тежките последици от нея, съобщиха от Организационния комитет. Отлагането на ITTF World TourASAREL Bulgaria Open е било много трудно решение, но "рискът за Панагюрище, за жителите,за всички хора, които работят по организацията, както и за цялата ни страна, е неоспорим", пише в прессъобщението си Организационният комитет.
Решението за отмяна е подкрепенео и от Международната федерация по тенис на маса, която в началото на юни след поредица от срещи излезе със становище да отмени всички състезания, планирани за третото тримесечие на 2020 г. Сред тях е и турнирът в Панагюрище.
„След усилена комуникация между представители на ITTF и Организационния комитет на ASAREL Bulgaria Open, Международната федерация по тенис на маса трябва да съобщи с голямо съжаление на всички въвлечени страни, че тазгодишното издание, предвидено за датите 1-6 септеврми се отменя”, съобщиха от централата на Международната федерация.
Организаторите на състезанието се надяват, че с дейната подкрепа на главния спонсор „Асарел-Медет” АД, както и на основните партньори ПОК „Съгласие” и Министерството на младежта и спорта, България и Панагюрище ще могат да приемат едно от най-елитните спортни състезания през 2021 г. То ще бъде от новосформираната верига на Международната федерация по тенис на маса – WTT.
 В петото издание на турнира участваха над 300 състезатели от целия свят, сред които и представители на едни от най-засегнатите от COVID-19 страни като Италия, Испания, Китай, Япония, Индия, Швеция и др.

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси