Следвайте ни и в социалните мрежи:

Община Панагюрище ще подпомогне финансово издаването на 9 книги по проекта „Панагюрище – духовност и творчество в едно“.
Присъедини се към нашия отбор … очакваме те!
В съботата преди Петдесетница православният свят отбелязва Черешова задушница.
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД

гр. Панагюрище
 
ПРОДАВА СЛЕДНОТО

УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:
Проектът „Живот за царския орел" (Life for safe grid) е номиниран от ЕК сред 15-те финалиста за наградите по LIFE проекти 2020.
За второто лунно затъмнение от полусянката на Земята за 2020 г.

Илчо Машев и Петко Димитров от Панагюрище спечелиха златни медали на първото онлайн държавно състезание по таекуон-до, а други двама одинци взеха сребърни

Написана от  Понеделник, 27 Април 2020 11:59
С над 260 участници се проведе първото онлайн държавно първенство по Таекуон-до ITF не само за България, но за Европа и света.
Състезателната дисциплина беше форма, като участниците бяха оценявани в реално време от 5-има съдии, подбрани от председателя на съдийскта комисия на федерацията Желязко Гагов. Изключително добро представяне направиха състезателите на СК "ОДИН" - Панагюрище, като в турнирната част завършиха с два много ценни златни медала. Илчо Машев беше безапелационен при юношите с черни колани, а при мъжете златото взе Петко Димитров, който се завърна от Холандия

и след интензивни тренировки в условията на пандемия успя да демонстрира невероятен стил на игра.
Силвана Байкова се пребори за второто място при девойките с червени колани, а Николай Такучев взе среброто при децата със зелени.
Подготовката на първенството отне няколко седмици. За него беше подготвена самостоятелна състезателна платформа с оригинална визуализация и следване на жребий. След тази първа успешна проява на българската федерация по Таекуон-до ITF, към този начин на състезание и самата платформа проявиха интерес федерациите на Гърция, Русия, Германия, Южна Африка и много други страани коментира г-н Желязко Гагов.


Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси